Veckans lunch

Vecka 8 serverar vi lunch, som vanligt lagad med kärlek från grunden. Sallad, nybakat bröd, vatten, kaffe och kaka ingår. Lunch serveras från klockan 11.30 till klockan 14.30

  • Måndag
    Bakad fiskfilé med en fräsch örtsås, krispig morot samt kokt potatis

    129,-

    Helstekt fläskkarré med parmesanrostad sötpotatis, bearnaisesås och blancherad broccoli

    119,-

    Vegetarisk Nasi Goreng med frästa grönsaker och svamp, böngroddar och ett stekt ägg

    109,-

  • Tisdag
    Smör- & ugnsstekt skrei med pumpapuré, chili, kokt potatis, skirat smör samt vattenkrasse

    129,-

    Persiskt kebabspätt med myntayoghurt, två sorters ris, nattbakad tomat samt citronklyfta

    119;-

    Vegetariska biffar med halloumi, rotfrukter, karamelliserad lök samt chilidressing

    109:--

  • Onsdag
    Panerad spättafilé med morotspuré, limeaioli, kokt skalpotatis samt citronklyfta

    129;-

    Bangers and Mash (korv och mos), stek- & löksky. Serveras med blancherade ärtor

    109;-

    Tagliatelle med kantarellsås och blandade grönsaker som toppas med parmesanost

    119;-

  • Torsdag
    Fiskgratäng a la Västkust, med havskräftsås och pommes duchesse

    129;-

    Klassiska norska karbonadekakor (färsbiff) på stekt bröd, med karamelliserad lök, inlagd gurka, steksky samt stekt potatis

    119;-

    Tortillas fyllda med frästa grönsaker och bönor, serveras med tomatsalsa, creme fraiche och basmatiris

    99;-

  • Fredag
    Lättrimmad- & pocherad koljafilé. Serveras med kokt potatis, beurre blanc, brysselkålsblomma, ramslök och pistageolja

    119;-

    Helbakad oxfilé med kokt potatis, porterkokt vit sparris, samt bearnaisesås med smak av svenska nässlor

    129;-

    Helbakad kålrot med kokt potatis,porterkokt vit sparris, samt bearnaisesås med smak av svenska nässlor

    109;-

Restaurangen

I vår restaurang är maten lagad från grunden med kärlek och högklassiga råvaror. Kom och låt dig väl smaka!

ATT FUKTA STRUPEN MED

Catering

Porter Pelle var en man som älskade att ställa till med fest. Han njöt av se sina gäster njuta och bjöd endast på den bästa maten. Nu kan du göra detsamma med Porter Pelles catering.

Låt vår franska kock Yannick krydda ditt mingel, kalas eller bröllop. Med en gedigen erfarenhet av catering och en kärlek till det äkta och naturliga bjuder han dina gäster på en genuin, opretentiös och kosmopolitisk matupplevelse med rötter i det sydeuropeiska köket.

Välj en av våra fem olika bufféer, vår mingelmeny eller någon av våra tre fest- och bröllopsmenyer. Oavsett vilken du väljer så hade Porter Pelle med glädje närvarat vi din tillställning, det kan vi lova.
Kontakta oss på info@porterpelle.se eller ring 031 - 180 200

Leverantörer

Huvudleverantör: Svenska Krögare (Martin & Servera)
Grönsaker: Grönsakshallen Sorunda
Kött: Johan i Hallen och Gourmetfood
Fisk: Asperöfisk och Feskhandlarn
Bröd: Thomas Cellier Bageri (Ekologiskt bröd)
Öl: Carlsberg, samt lokala bryggerier