Veckans lunch

Vecka 4 serverar vi lunch, som vanligt lagad med kärlek från grunden. Sallad, nybakat bröd, vatten, kaffe och kaka ingår. Lunch serveras från klockan 11.30 till klockan 14.30

  • Måndag
    Pocherad fiskfilé med fänkålsskirat smör, potatismos samt gräddstuvning på en variation av kål

    129,-

    Helstekt fläskkarré med smörfrästa champinjoner, tryffeldoftande rödvinssås samt ugnsbakad potatis

    129,-

    Spenat- & fetaostpaj med en fräsch sallad på tomat och gurka samt balsamikodressing

    109,-

  • Tisdag
    Hemmagjorda fiskbullar i currysås med kokt potatis. Toppas med räkor och fänkål

    119,-

    Stekt rimmat fläsk och löksås, serveras med kokt skalpotatis

    119;-

    Fylld paprika med svamp och soltorkade tomater, serveras med tzatziki, svart ris och toppas med fetaost

    119:--

  • Onsdag
    Nordafrikansk fiskgryta med kanel, gurkmeja, spiskummin, vitlök och tomat. Serveras med grönsaksbulgur

    129;-

    Biffgryta Gorgonzola é tagliatelle. Med champinjoner, rödlök och parmesanost

    129;-

    Vegetarisk carbonara, gjord på svamp, grädde och svartpeppar. Toppas med parmesanost.

    109;-

  • Torsdag
    Pocherad fiskfilé med Sandefjordsås, potatismos samt smörstekta morötter

    119;-

    Pankopanerad kycklingfilé med nudelwok och frästa grönsaker. Serveras med sweet chilisås samt limeklyfta

    129;-

    Stekt halloumi med ugnsbakade grönsaker, quinoa samt vitlökssås

    119;-

  • Fredag
    Fiskgryta a la Bormes les Mimosas. Gjord på fiskfond, grädde, tomatpuré och dragon, med vitlöksfrästa primörer. Serveras med polenta och dillolja

    129;-

    Skomakarlåda gjord på helstekt ryggbiff. Serveras med potatismos, rödvinssås samt en kompott på fräst baconsida och purjolök

    139;-

    Pumpasoppa med chevrérostat briochebröd, samt en ruccolasallad

    109;-

Restaurangen

I vår restaurang är maten lagad från grunden med kärlek och högklassiga råvaror. Kom och låt dig väl smaka!

ATT FUKTA STRUPEN MED

Catering

Porter Pelle var en man som älskade att ställa till med fest. Han njöt av se sina gäster njuta och bjöd endast på den bästa maten. Nu kan du göra detsamma med Porter Pelles catering.

Låt vår franska kock Yannick krydda ditt mingel, kalas eller bröllop. Med en gedigen erfarenhet av catering och en kärlek till det äkta och naturliga bjuder han dina gäster på en genuin, opretentiös och kosmopolitisk matupplevelse med rötter i det sydeuropeiska köket.

Välj en av våra fem olika bufféer, vår mingelmeny eller någon av våra tre fest- och bröllopsmenyer. Oavsett vilken du väljer så hade Porter Pelle med glädje närvarat vi din tillställning, det kan vi lova.
Kontakta oss på info@porterpelle.se eller ring 031 - 180 200

Leverantörer

Huvudleverantör: Svenska Krögare (Martin & Servera)
Grönsaker: Grönsakshallen Sorunda
Kött: Johan i Hallen och Gourmetfood
Fisk: Asperöfisk och Feskhandlarn
Bröd: Thomas Cellier Bageri (Ekologiskt bröd)
Öl: Carlsberg, samt lokala bryggerier