Låt dig väl smaka i vår restaurang!

Veckans lunch

Vecka 25 serverar vi lunch. Kim inbjuder dina smaklökar att testa våra luncher. Observera att vi har öppet måndag - torsdag. Hela midsommarhelgen tänker vi att vår personal ska få vila, bada och sola. Så vi har stängt fredag - söndag. Sallad, nybakat bröd, vatten, kaffe och kaka ingår. Lunch serveras från klockan 11.30 till klockan 14.30. Varför inte välja en senare lunch, vid 13.30-tiden, då är det färre gäster! Passa på att njuta av en god måltid! Gynna din lokala restaurang! Nu lämnar vi 10% rabatt på take-away!

  • Måndag
    Bakad koljafilé i persilje-& vitvinsås med hackat ägg, räkor, gröna ärtor & citron.

    129,-

    Pyttipanna serveras med rödbetskräm, råriven morot & stekt ägg.

    129,-

    Portabellopasta serveras med fläder-& tomat slungade endiver.

    129,-

  • Tisdag
    Dagens fångst serveras med potatis-blomkålspuré, vitvinsås med smak av vanilj, purjolök, citronslungade-& honungsslungade endiver & inlagd zuchini.

    129,-

    Sojabakad fläskisida serveras med äpplecidermajo, färskpotatis & äpplesalsa.

    129;-

    Portabellopasta serveras med fläder-& tomat slungade endiver.

    129,-

  • Onsdag
    Kallrökt lax serveras med färskpotatis, senap-& dillsås, senapsfrön & ärtsallad.

    129,-

    Ugnsbakad vitlökskyckling serveras med chipotlekräm, rostad potatis & svarvad morot & picklad rödlök

    129,-

    Västerbottenpaj serveras med svensk chimmichurri, tångrom & bakad tomat.

    129,-

  • Torsdag
    Varmrökt lax & skaldjurssallad serveras med färskpotatis, sommarprimörer & senap fläder dressing.

    129,-

    Fläskkottlett på ben serveras med coleslaw, färskpotatis, chorizzomajonnäs, brynt smör , sockerärtor & citron

    129,-

    Västerbottenpaj serveras med svensk chimmichurri, tångrom & bakad tomat.

    129,-

Restaurangen

I vår restaurang är maten lagad från grunden med kärlek och högklassiga råvaror. Kom och låt dig väl smaka!

ATT FUKTA STRUPEN MED

Catering

Porter Pelle var en man som älskade att ställa till med fest. Han njöt av se sina gäster njuta och bjöd endast på den bästa maten. Nu kan du göra detsamma med Porter Pelles catering.

Låt vår franska kock Yannick krydda ditt mingel, kalas eller bröllop. Med en gedigen erfarenhet av catering och en kärlek till det äkta och naturliga bjuder han dina gäster på en genuin, opretentiös och kosmopolitisk matupplevelse med rötter i det sydeuropeiska köket.

Välj en av våra fem olika bufféer, vår mingelmeny eller någon av våra tre fest- och bröllopsmenyer. Oavsett vilken du väljer så hade Porter Pelle med glädje närvarat vi din tillställning, det kan vi lova.
Kontakta oss på info@porterpelle.se eller ring 031 - 180 200

Leverantörer

Huvudleverantör: Svenska Krögare (Martin & Servera)
Grönsaker: Grönsakshallen Sorunda
Kött: Johan i Hallen och Gourmetfood
Fisk: Elofsson & Winberg och Feskhandlarn
Öl: Carlsberg, samt lokala bryggerier
Vin: Ofwerman Imports, Robert Sumberaz, Martin & Servera