Låt dig väl smaka i vår restaurang!

Veckans lunch

Vecka 3 serverar vi lunch, som vanligt lagad med kärlek från grunden. Vi har tema från olika länder denna vecka! Sallad, nybakat bröd, vatten, kaffe och kaka ingår. Lunch serveras från klockan 11.30 till klockan 14.30. Varför inte välja en senare lunch, vid 13.30-tiden, då är det färre gäster! Passa på att njuta av en god måltid! Gynna din lokala restaurang! Nu lämnar vi 10% rabatt på take-away!

  • Måndag - Norden
    Flygande Jakob. Kycklinglårfilé med majsmos, baconsås, syrad zucchini samt bananströssel

    129,-

    Norsk skrei - uerfilé, med potatis, baconsmör, ärtpuré och syrad lök

    129,-

    Cocos´ncurry. Gul curry med kikärtor, grönsaker, linser samt cocos- & chilikträm

    129,-

  • Tisdag - Italien
    Pasta bolognese (kalvragu) med basilikakräm, tomat och parmesan

    129,-

    Pasta med långafilé och proseccosås, bacon, inlagd tomat, ägg och basilika

    129;-

    Cocos´n Curry - gul curry med kikärtor, grönsaker, linser samt cocos- & chilikräm

    129,-

  • Onsdag - England
    Sheppards pie - serveras med potatismos, smörad gravy och rödkålssallad

    129,-

    Fish & chips. Smörbakad plattfisk med friterad potatiskaka, remouladsås, ärtpuré, syrad fänkål samt citron

    129,-

    Cocos´n Curry - gul curry med kikärtor, grönsaker, linser samt cocos- & chilikräm

    129,-

  • Torsdag - Tyskland
    Currywurst med mashed bangers, curryketchup, erdingersky samt pickles

    129,-

    Friterad plattfisk med sauerkrautkräm, delikatesspotatis, svarvad pickles samt dill

    129,-

    Vegetarisk lasagne med svamp, spenat, tomat, basilikasås samt salsa

    129,-

  • Fredag - Frankrike, Argentina
    Pork´n Churri - krispigt fläsk med parmesankaka, chimmichurri och dijonemulsion

    129,-

    Bouillabaisse med vit och röd fisk, grönsaker, julienneprimörer och tomatkräm

    129,-

    Vegetarisk lasagne med svamp, spenat, tomat, basilikasås samt salsa

    129,-

Restaurangen

I vår restaurang är maten lagad från grunden med kärlek och högklassiga råvaror. Kom och låt dig väl smaka!

ATT FUKTA STRUPEN MED

Catering

Porter Pelle var en man som älskade att ställa till med fest. Han njöt av se sina gäster njuta och bjöd endast på den bästa maten. Nu kan du göra detsamma med Porter Pelles catering.

Låt vår franska kock Yannick krydda ditt mingel, kalas eller bröllop. Med en gedigen erfarenhet av catering och en kärlek till det äkta och naturliga bjuder han dina gäster på en genuin, opretentiös och kosmopolitisk matupplevelse med rötter i det sydeuropeiska köket.

Välj en av våra fem olika bufféer, vår mingelmeny eller någon av våra tre fest- och bröllopsmenyer. Oavsett vilken du väljer så hade Porter Pelle med glädje närvarat vi din tillställning, det kan vi lova.
Kontakta oss på info@porterpelle.se eller ring 031 - 180 200

Leverantörer

Huvudleverantör: Svenska Krögare (Martin & Servera)
Grönsaker: Grönsakshallen Sorunda
Kött: Johan i Hallen och Gourmetfood
Fisk: Elofsson & Winberg och Feskhandlarn
Öl: Carlsberg, samt lokala bryggerier
Vin: Ofwerman Imports, Robert Sumberaz, Martin & Servera