Låt dig väl smaka i vår restaurang!

Veckans lunch

Höstlovsspecial: Pannbiff med potatis och gräddsås serveras varje dag hela veckan till gäster under 15 år, halva priset!! Vi har öppet för lunch varje dag. Passa på att njuta av en god måltid! Gynna din lokala restaurang! Nu lämnar vi 10% rabatt på take-away! Vecka 44 serverar vi lunch, som vanligt lagad med kärlek från grunden. Sallad, nybakat bröd, vatten, kaffe och kaka ingår. Lunch serveras från klockan 11.30 till klockan 14.30. Varför inte välja en senare lunch, vid 13.30-tiden, då är det färre gäster!

  • Måndag
    Ångad torsk med mandelpotatis, skirat smör, gröna ärtor, färskriven pepparrot, samt en citronklyfta

    129,-

    Pannbiff med potatispuré, gräddsås, rårörda lingon, pressgurka samt stekt lök. Halva priset för höstlovslediga unga gäster!

    119,-

    Rostad variation på pumpa, grönkål, nötter, svamp samt café de Paris-sås

    119,-

  • Tisdag
    Citronbakad kummel med blomkålspuré, vitvinssås med dillsmak, sauterad kål, samt morot

    129,-

    Coq au vin med rökt sidfläsk och pärllök, samt kokt amandinepotatis

    129;-

    Halloumiburgare med rostad potatis, chilisås, soltorkade tomater och picklad rödlök

    129,-

  • Onsdag
    Regnbågslax med pärlcouscous, brynt valnötssmör, ångad broccoli och blomkålstoppar. Toppas med picklad fänkål

    119;-

    Porchetta med apelsin, fänkål, citrus och örter, serveras med en apelsin- & kumminsky, krossad färskpotatis och smörstekt svamp

    129;-

    Nasi Goreng (ris, grönsaker, curry och svamp)

    129;-

  • Torsdag
    Smörpocherad koljafilé, kokt kulpotatis med dill, vitvinssås, blancherade sockerärtor, samt picklad rättika

    119;-

    Nötrostbiff, bakad till medium, hasselbackspotatis, vinbärsgelé, inlagd gurka samt bearnaisesås

    129;-

    Tortellini med kantarellsås och stekta grönsaker, toppas med parmesan

    119;-

  • Fredag
    Havets Wallenbergare med potatispuré, skirat smör, gröna ärtor samt citron

    129,-

    Nattbakad fläsklägg med en kraftig rödvinssås, honungsglaserade rotsaker, rotselleri- & potatispuré, samt rostat morotsströssel

    119,-

    Gratinerad fänkål med parmesan och basilika, serveras med en pärlcouscoussallad

    109,-

Restaurangen

I vår restaurang är maten lagad från grunden med kärlek och högklassiga råvaror. Kom och låt dig väl smaka!

ATT FUKTA STRUPEN MED

Catering

Porter Pelle var en man som älskade att ställa till med fest. Han njöt av se sina gäster njuta och bjöd endast på den bästa maten. Nu kan du göra detsamma med Porter Pelles catering.

Låt vår franska kock Yannick krydda ditt mingel, kalas eller bröllop. Med en gedigen erfarenhet av catering och en kärlek till det äkta och naturliga bjuder han dina gäster på en genuin, opretentiös och kosmopolitisk matupplevelse med rötter i det sydeuropeiska köket.

Välj en av våra fem olika bufféer, vår mingelmeny eller någon av våra tre fest- och bröllopsmenyer. Oavsett vilken du väljer så hade Porter Pelle med glädje närvarat vi din tillställning, det kan vi lova.
Kontakta oss på info@porterpelle.se eller ring 031 - 180 200

Leverantörer

Huvudleverantör: Svenska Krögare (Martin & Servera)
Grönsaker: Grönsakshallen Sorunda
Kött: Johan i Hallen och Gourmetfood
Fisk: Asperöfisk och Feskhandlarn
Bröd: Thomas Cellier Bageri (Ekologiskt bröd)
Öl: Carlsberg, samt lokala bryggerier
Vin: Ofwerman Imports, Robert Sumberaz, Martin & Servera