Låt dig väl smaka i vår restaurang!

Veckans lunch

Vecka 38 serverar vi lunch såklart. Ibland regnar det och ibland skiner solen, men en sak är säker - vi serverar god lunch varje dag kommande vecka. Välkomna! Sallad, nybakat bröd, vatten, kaffe och kaka ingår. Lunch serveras från klockan 11.30 till klockan 14.30. Varför inte välja en senare lunch, vid 13.30-tiden, då är det färre gäster! Passa på att njuta av en god måltid! Gynna din lokala restaurang! Nu lämnar vi 10% rabatt på take-away!

  • Måndag
    Dagens fångst - Sydfransk fiskryta serveras med räkor och syrlig dragonkräm.

    129,-

    Majskycklingfilé, ris, gräddsås, lime-jalapeno, rostad majs och körvel

    129,-

    Blomkål-& vitvinsoppa serveras med “baconkrisp”, citroninlagd rädisa och örtolja

    129,-

  • Tisdag
    Lax, vinägerkräm, skirat smör, potatis, dill och räkor

    129,-

    Köttbullar med potatispuré, PorterPelles gräddsås, lingon och pressgurka.

    129;-

    Blomkål-& vitvinsoppa serveras med “baconkrisp”, citroninlagd rädisa och örtolja

    129,-

  • Onsdag
    Panerad spätta, remouladesås, svarvad morot, citron och dill

    129,-

    Boeuf bourguignon efter klassiskt recept, toppas med syrlig örtkräm.

    129,-

    Västerbottenpaj serveras med långbakad portabellosvamp, örtkräm och dagens gröna tillbehör.

    129,-

  • Torsdag
    Rökt lax -& skaldjurs carbonara, nymald svartpeppar, dill och grillad citron.

    129,-

    Halv special, toppas med smak av kräftskiva, inlagd gurka och senap

    129,-

    Västerbottenpaj serveras med långbakad portabellosvamp, örtkräm och dagens gröna tillbehör.

    129,-

  • Fredag
    Dagens fångst serveras med mussel- & lakritssås, serveras med tunnhyvlad fänkål, apelsinpicklad lök och dill.

    129,-

    Entrcote, klyftpotatis, bearnaisésås och chimmichurri.

    129,-

    Västerbottenpaj serveras med långbakad portabellosvamp, örtkräm och dagens gröna tillbehör.

    129,-

Restaurangen

I vår restaurang är maten lagad från grunden med kärlek och högklassiga råvaror. Kom och låt dig väl smaka!

ATT FUKTA STRUPEN MED

Catering

Porter Pelle var en man som älskade att ställa till med fest. Han njöt av se sina gäster njuta och bjöd endast på den bästa maten. Nu kan du göra detsamma med Porter Pelles catering.

Låt vår franska kock Yannick krydda ditt mingel, kalas eller bröllop. Med en gedigen erfarenhet av catering och en kärlek till det äkta och naturliga bjuder han dina gäster på en genuin, opretentiös och kosmopolitisk matupplevelse med rötter i det sydeuropeiska köket.

Välj en av våra fem olika bufféer, vår mingelmeny eller någon av våra tre fest- och bröllopsmenyer. Oavsett vilken du väljer så hade Porter Pelle med glädje närvarat vi din tillställning, det kan vi lova.
Kontakta oss på info@porterpelle.se eller ring 031 - 180 200

Leverantörer

Huvudleverantör: Svenska Krögare (Martin & Servera)
Grönsaker: Grönsakshallen Sorunda
Kött: Johan i Hallen och Gourmetfood
Fisk: Elofsson & Winberg och Feskhandlarn
Öl: Carlsberg, samt lokala bryggerier
Vin: Ofwerman Imports, Robert Sumberaz, Martin & Servera