Låt dig väl smaka i vår restaurang!

Veckans lunch

Vecka 9 serverar vi lunch, som vanligt lagad med kärlek från grunden. Av våra tre Muskot-törer är det Kim som ska få era smaklökar att jubla denna veckan! Sallad, nybakat bröd, vatten, kaffe och kaka ingår. Lunch serveras från klockan 11.30 till klockan 14.30. Varför inte välja en senare lunch, vid 13.30-tiden, då är det färre gäster! Passa på att njuta av en god måltid! Gynna din lokala restaurang! Nu lämnar vi 10% rabatt på take-away!

  • Måndag
    Dagens fångst med chorizomajo, brynt smör, potatis samt citron och grönt

    129,-

    Nattrostad nötbringa från Dalsland, serveras med stuvad kål, balsamicobakad potatis, majs på majs samt körvel

    129,-

    Smörstekt- & pestoslungad gnocchi med västerbottenkräm, pinjenötter och tomat

    129,-

  • Tisdag
    Dagens fångst, serveras med beurre blanc med svart rom, vitelottepotatis, inlagd rödkål och dillsallad

    129,-

    Crispy chicken med tomat- & potatispuré, basilikabrynt smör och eldad citron

    129;-

    Smörstekt- & pestoslungad gnocchi med västerbottenkräm, pinjenötter och tomat

    129,-

  • Onsdag
    Panerad plattfisk, serveras med asianslaw med sesam, korean-majo samt kimchiris

    129,-

    Marco Polos korv Stroganoff med risotto och syrad kål

    129,-

    Smörstekt- & pestoslungad gnocchi med västerbottenkräm, pinjenötter och tomat

    129,-

  • Torsdag
    Regnbågsfilé med hollandaisesås, handskalade räkor, sparris, delikatesspotatis och dillsyrad fänkål

    129,-

    Karate-ramen (nudelsoppa) med nudlar, eldat och mört sidfläsk, pak choi, sesam, vårlök, koriander, svamp, syrad morot och soyaägg

    129,-

    Krämig cashew- & avocadopasta med pico de gallo (tomatsalsa)

    129,-

  • Fredag
    Havets Wallenbergare med lättbrynt gräslökssmör, ärtor, handskalade räkor och pressgurka

    129,-

    Wallenbergare (kalvfärs) på gammalt recept med lättbrynt gräslökssmör, ärtor och pressgurka

    129,-

    Wallenbergare på svamp och kikärtor, serveras med klassiska tillbehör

    129,-

Restaurangen

I vår restaurang är maten lagad från grunden med kärlek och högklassiga råvaror. Kom och låt dig väl smaka!

ATT FUKTA STRUPEN MED

Catering

Porter Pelle var en man som älskade att ställa till med fest. Han njöt av se sina gäster njuta och bjöd endast på den bästa maten. Nu kan du göra detsamma med Porter Pelles catering.

Låt vår franska kock Yannick krydda ditt mingel, kalas eller bröllop. Med en gedigen erfarenhet av catering och en kärlek till det äkta och naturliga bjuder han dina gäster på en genuin, opretentiös och kosmopolitisk matupplevelse med rötter i det sydeuropeiska köket.

Välj en av våra fem olika bufféer, vår mingelmeny eller någon av våra tre fest- och bröllopsmenyer. Oavsett vilken du väljer så hade Porter Pelle med glädje närvarat vi din tillställning, det kan vi lova.
Kontakta oss på info@porterpelle.se eller ring 031 - 180 200

Leverantörer

Huvudleverantör: Svenska Krögare (Martin & Servera)
Grönsaker: Grönsakshallen Sorunda
Kött: Johan i Hallen och Gourmetfood
Fisk: Elofsson & Winberg och Feskhandlarn
Öl: Carlsberg, samt lokala bryggerier
Vin: Ofwerman Imports, Robert Sumberaz, Martin & Servera