Låt dig väl smaka i vår restaurang!

Veckans lunch

Vecka 48 serverar vi vällagad lunch, en typisk svensk vintermeny. Sallad, nybakat bröd, vatten, kaffe och kaka ingår. Lunch serveras från klockan 11.30 till klockan 14.30. Varför inte välja en senare lunch, vid 13.30-tiden, då är det färre gäster! Passa på att njuta av en god måltid! Gynna din lokala restaurang! Nu lämnar vi 10% rabatt på take-away!

  • Måndag
    Fiskgryta på Porter Pelles vis, ångad fiskfilé, tomat, grädde, grönsaker och kokt potatis.

    139,-

    Helstekt fläskkarré serveras med gräddig portersås, ugnsrostade rotfrukter samt ärtor.

    134,-

    Svampsoppa serveras med burrata, persiljevinägrett och nötbakade krutonger.

    129,-

  • Tisdag
    Laxfjäril serveras med kokt potatis, dill- och citronmajonnäs, skirat smör och toppas med isad silverlök.

    139,-

    Stekt fläskfilé serveras med grönpepparsås, sötpotatismos samt färska örter.

    134;-

    Svampsoppa serveras med burrata, persiljevinägrett och nötbakade krutonger.

    129,-

  • Onsdag
    Ugnsbakad fiskfilé serveras med dillkokt potatis, chili beurre blanc och toppas med gurka samt örter.

    139,-

    Hjortfärsbiffar serveras med enbärsmakande gräddsås, potatispuré, rårörda lingon samt picklad gurka.

    134,-

    Sojabakad spetskål serveras med grön curry hollandaise, morotstartar & rostade nötter.

    129,-

  • Torsdag
    Gôtt häng,fiskgratäng. Kräftsås och pommes duchesse.

    139,-

    Spagetti Carbonara på Salsicciafärs, toppas med äggula, parmesan och persilja

    134,-

    Blomkål, svamp-& fetaost lasagne serveras med grekisk sallad & balsamico

    129,-

  • Fredag
    Spättarullader fyllda med räkor och lax, serveras med akvavitsås, kimschi picklad fänkålscrudite, smör och dill kokt potatis.

    139,-

    Mustig vintergryta på högrev, serveras med en hög med grönsaker, sidfläsk, potatis och persilja.

    134,-

    Blomkål, svamp-& fetaost lasagne serveras med grekisk sallad & balsamico

    129,-

Restaurangen

I vår restaurang är maten lagad från grunden med kärlek och högklassiga råvaror. Kom och låt dig väl smaka!

ATT FUKTA STRUPEN MED

Catering

Porter Pelle var en man som älskade att ställa till med fest. Han njöt av se sina gäster njuta och bjöd endast på den bästa maten. Nu kan du göra detsamma med Porter Pelles catering.

Tala med våra kockar om ditt mingel, kalas eller bröllop. Med en gedigen erfarenhet av catering och en kärlek till det äkta och naturliga bjuder vi dina gäster på en genuin, opretentiös och kosmopolitisk matupplevelse.

Välj en av våra tre olika bufféer. Oavsett vilken du väljer så hade Porter Pelle med glädje närvarat vi din tillställning, det kan vi lova.
Kontakta oss på info@porterpelle.se eller ring 031 - 180 200

Leverantörer

Huvudleverantör: Svenska Krögare (Martin & Servera)
Grönsaker: Grönsakshallen Sorunda
Kött: Johan i Hallen och Gourmetfood
Fisk: Elofsson & Winberg
Öl: Carlsberg, samt lokala bryggerier
Vin: Ofwerman Imports, Martin & Servera