Låt dig väl smaka i vår restaurang!

Veckans lunch

Vecka 42 serverar vi vällagad lunch. Vårt radarpar Andreas och Kim rör om i grytorna. Sallad, nybakat bröd, vatten, kaffe och kaka ingår. Lunch serveras från klockan 11.30 till klockan 14.30. Varför inte välja en senare lunch, vid 13.30-tiden, då är det färre gäster! Passa på att njuta av en god måltid! Gynna din lokala restaurang! Nu lämnar vi 10% rabatt på take-away!

  • Måndag
    Vegetariskt Bouillabaise serveras med apelsinaioli

    129,-

    Chorizo serveras med PPs bulgur tabbouleh, tzatzikikräm, gurka och körvel.

    129,-

    Ångkokt torsk serveras med citronsås, saltbakade sockerärtor, rädisa och dill.

    129,-

  • Tisdag
    Vegetariskt Bouillabaise serveras med apelsinaioli

    129,-

    Kyckling-& mangogryta med jasminris, koriander och krossade jordnötter.

    129;-

    Lax-& baconstuvade makaroner, vårlök, dill och handskalade räkor.

    129,-

  • Onsdag
    Grekiska squashkakor (fetaost, Purjolök) serveras med tzatziki, kulpotatis, citron och picklad rödlök.

    129,-

    Wallenbergare på kalv, serveras med potatispuré, skirat smör, ansjovis, gröna ärtor och lingonkräm.

    129,-

    Dagens fångst med kulpotatis, västerbottenkräm, räkor, gröna ärtor, hyvlad fänkål och brynt smör.

    129,-

  • Torsdag
    Grekiska squashkakor (fetaost, Purjolök) serveras med tzatziki, kulpotatis, citron och picklad rödlök.

    129,-

    Högrevsbiff med rostad potatis, ancho-& chipotle-skysås, ingefära- & limekräm, samt haricotverts.

    129,-

    Basilikabakad laxfilé, citrus beurre blanc, amandinepotatis, sparrisbroccoli, solrosfrön och dill.

    129,-

  • Fredag
    Porter Pelles svampfyllda piroger serveras med bakade körsbärstomater och brysselkål.

    139,-

    Porterstek med potatis, gräddad skysås, smörsteka trattkantareller, brysselkål och svartavinbärsgelé.

    129,-

    Dagens fångst serveras bakad med ost, potatispuré, svart musselsås, morötter och kruspersilja.

    129,-

Restaurangen

I vår restaurang är maten lagad från grunden med kärlek och högklassiga råvaror. Kom och låt dig väl smaka!

ATT FUKTA STRUPEN MED

Catering

Porter Pelle var en man som älskade att ställa till med fest. Han njöt av se sina gäster njuta och bjöd endast på den bästa maten. Nu kan du göra detsamma med Porter Pelles catering.

Tala med våra kockar om ditt mingel, kalas eller bröllop. Med en gedigen erfarenhet av catering och en kärlek till det äkta och naturliga bjuder vi dina gäster på en genuin, opretentiös och kosmopolitisk matupplevelse.

Välj en av våra tre olika bufféer. Oavsett vilken du väljer så hade Porter Pelle med glädje närvarat vi din tillställning, det kan vi lova.
Kontakta oss på info@porterpelle.se eller ring 031 - 180 200

Leverantörer

Huvudleverantör: Svenska Krögare (Martin & Servera)
Grönsaker: Grönsakshallen Sorunda
Kött: Johan i Hallen och Gourmetfood
Fisk: Elofsson & Winberg
Öl: Carlsberg, samt lokala bryggerier
Vin: Ofwerman Imports, Martin & Servera