Veckans lunch

Vi har öppet för lunch varje dag. Passa på att njuta av en god måltid! Gynna din lokala restaurang! Nu lämnar vi 10% rabatt på take-away! Vecka 14 serverar vi lunch, som vanligt lagad med kärlek från grunden. Sallad, nybakat bröd, vatten, kaffe och kaka ingår. Lunch serveras från klockan 11.30 till klockan 14.30. Varför inte välja en senare lunch, vid 13.30-tiden, då är det färre gäster!

  • Måndag
    Pasta Verdure med soltorkade tomater, frästa grönsaker, grädde samt dragon. Serveras med stekt kycklingfilé och toppas med riven parmesanost

    119,-

    Pocherad torskfilé med riven pepparrot, champagnesås, dillkokt potatis samt blancherade ärtor

    129,-

    Grönsaksbiffar med grönsaks- & couscoussallad, samt en chilidressing

    109,-

  • Tisdag
    Grekiska färsbiffar med ugnsbakade och oreganodoftande potatis, serveras med vitlöksyoghurt samt krispiga morötter

    119,-

    Kokosbakad fiskfilé i röd-currysås. Serveras med groddar, jasminris och toppas med koriander

    119;-

    Sötpotatissoppa med getost och toppas med grönkålschips. Serveras med en briochetoast

    99;-

  • Onsdag
    Pulled beef burger, med pickled rödlök, en kraftig BBQ-sås samt klyftpotatis

    129;-

    Torsk- & laxbiffar med västkuströra, citron och potatispuré

    119;-

    Grönsaks- & bönfyllda auberginer med ris och vitlöksyoghurt

    99;-

  • Torsdag
    Ungersk gulaschgryta med paprika, morot samt persiljekokt potatis

    119;-

    Panerad spättafilé med dansk remouladsås, dillmarinerade räkor, kokt färskpotatis samt citron och morotspuré

    129;-

    Ostgratinerade tortillas fyllda med grönsaker och quinoasallad, vitlöksdressing och tomatsalsa

    119;-

  • Fredag
    A la minute-trancherad helstekt oxfilé, serveras med en fräsch chilidressing, samt varm potatis- & sparrissallad

    139;-

    Fiskgratäng med pommes duchesse och kräftsås. toppas med dill och handskalade räkor

    129;-

    Morotsbullar med en len rotselleripuré, linser och smörstekt svartkål

    109;-

Restaurangen

I vår restaurang är maten lagad från grunden med kärlek och högklassiga råvaror. Kom och låt dig väl smaka!

ATT FUKTA STRUPEN MED

Catering

Porter Pelle var en man som älskade att ställa till med fest. Han njöt av se sina gäster njuta och bjöd endast på den bästa maten. Nu kan du göra detsamma med Porter Pelles catering.

Låt vår franska kock Yannick krydda ditt mingel, kalas eller bröllop. Med en gedigen erfarenhet av catering och en kärlek till det äkta och naturliga bjuder han dina gäster på en genuin, opretentiös och kosmopolitisk matupplevelse med rötter i det sydeuropeiska köket.

Välj en av våra fem olika bufféer, vår mingelmeny eller någon av våra tre fest- och bröllopsmenyer. Oavsett vilken du väljer så hade Porter Pelle med glädje närvarat vi din tillställning, det kan vi lova.
Kontakta oss på info@porterpelle.se eller ring 031 - 180 200

Leverantörer

Huvudleverantör: Svenska Krögare (Martin & Servera)
Grönsaker: Grönsakshallen Sorunda
Kött: Johan i Hallen och Gourmetfood
Fisk: Asperöfisk och Feskhandlarn
Bröd: Thomas Cellier Bageri (Ekologiskt bröd)
Öl: Carlsberg, samt lokala bryggerier