Låt dig väl smaka i vår restaurang!

Veckans lunch

Vecka 16 serverar vi lunch, och nu är det läge att gå man ur huse. Denna veckan är det husmanskost, med Andreas! Välkommen till oss! Vi erbjuder vällagad, vacker och näringsriktig mat. Sallad, nybakat bröd, vatten, kaffe och kaka ingår. Lunch serveras från klockan 11.30 till klockan 14.30. Varför inte välja en senare lunch, vid 13.30-tiden, då är det färre gäster! Passa på att njuta av en god måltid! Gynna din lokala restaurang! Nu lämnar vi 10% rabatt på take-away!

  • Måndag
    Pepparfärsbiff serveras med en krämig potatissallad, primörer samt picklad gurka, lök och toppas med ruccola.

    129,-

    Fiskgryta a lá Smögen (saffran, currybas) serveras med kokt potatis och primörer, samt räkor.

    129,-

    Stekt halloumi med en krämig potatissallad, primörer, samt picklade gurka och lök, toppas med ruccola

    129,-

  • Tisdag
    Flygande Jakob serveras med rostade jordnötter, jasminris samt baconströssel

    129,-

    Fiskgratäng Walewska serveras med hummersås, pommes duchesse och räkor.

    129;-

    Tortellini al funghi (krämig blandsvamp i pestosås) toppas med grovhackad persilja samt nyriven parmesan.

    129,-

  • Onsdag
    Stekt fläsk med löksås serveras med kokt potatis.

    129,-

    Stekt strömming serveras med dillkokt potatis, skirat smör, rårörda lingon samt citron.

    129,-

    Tortellini al funghi (krämig blandsvamp i pestosås) toppas med grovhackad persilja samt nyriven parmesan.

    129,-

  • Torsdag
    Gulaschgryta gjord på högrev serveras med kokt potatis och toppas med yoghurt samt grovhackad persilja.

    129,-

    Porter Pelles fisktournedos serveras med kokt potatis, västkuströra och toppas med en citronklyfta samt picklad gul lök.

    129,-

    Klassisk grekisk moussaka, toppas med färsk oregano samt smulad fetaost.

    129,-

  • Fredag
    Filé Black and White, serveras med potatisgratäng, rödvinssås samt bearnaisessås.

    129,-

    Stekt laxfilé serveras med ärtpuré, saffransveluté, dill och smörslungad potatis samt toppas med räkor.

    129,-

    Klassisk grekisk moussaka, toppas med färsk oregano samt smulad fetaost.

    129,-

Restaurangen

I vår restaurang är maten lagad från grunden med kärlek och högklassiga råvaror. Kom och låt dig väl smaka!

ATT FUKTA STRUPEN MED

Catering

Porter Pelle var en man som älskade att ställa till med fest. Han njöt av se sina gäster njuta och bjöd endast på den bästa maten. Nu kan du göra detsamma med Porter Pelles catering.

Låt vår franska kock Yannick krydda ditt mingel, kalas eller bröllop. Med en gedigen erfarenhet av catering och en kärlek till det äkta och naturliga bjuder han dina gäster på en genuin, opretentiös och kosmopolitisk matupplevelse med rötter i det sydeuropeiska köket.

Välj en av våra fem olika bufféer, vår mingelmeny eller någon av våra tre fest- och bröllopsmenyer. Oavsett vilken du väljer så hade Porter Pelle med glädje närvarat vi din tillställning, det kan vi lova.
Kontakta oss på info@porterpelle.se eller ring 031 - 180 200

Leverantörer

Huvudleverantör: Svenska Krögare (Martin & Servera)
Grönsaker: Grönsakshallen Sorunda
Kött: Johan i Hallen och Gourmetfood
Fisk: Elofsson & Winberg och Feskhandlarn
Öl: Carlsberg, samt lokala bryggerier
Vin: Ofwerman Imports, Robert Sumberaz, Martin & Servera