Låt dig väl smaka i vår restaurang!

Veckans lunch

Vecka 30 serverar vi lunch såklart. Passa på nu denna veckan, eftersom Adam snart går på en låååång pappaledighet! Sallad, nybakat bröd, vatten, kaffe och kaka ingår. Lunch serveras från klockan 11.30 till klockan 14.30. Varför inte välja en senare lunch, vid 13.30-tiden, då är det färre gäster! Passa på att njuta av en god måltid! Gynna din lokala restaurang! Nu lämnar vi 10% rabatt på take-away!

  • Måndag
    Dagens fångst mandelbakas och serveras med färskpotatis, skirat smör, bakad kål och picklad fänkål

    129,-

    Fläskytterfilé serveras med potatispuré skysås, porterkaramelliserad lök och äpple, samt syrat äpple

    129,-

    Friterad mozzarella serveras med kokt potatis, kimchimajonnäs, picklad rödlök och gurka

    129,-

  • Tisdag
    Dagens fångst serveras med potatispuré, hummersås, stekt sidfläsk samt rostad blomkål

    129,-

    Helstekt Entrecôte (medium) serveras med potatisgratäng, kallslagen bearnaisesås, bakad tomat samt haricot verts

    129;-

    Svamppasta med frästa grönsaker samt toppas med riven parmesa

    129,-

  • Onsdag
    Smörbakad torsk serveras på en bädd av stuvad kål, brynt vitlökssmör, samt hyvlad gurka

    129,-

    Pytt i Panna (grädd- & senaps stuvad) serveras med löskokt ägghalva och strimlad rödbeta

    129,-

    Svamppasta med frästa grönsaker samt toppas med riven parmesan

    129,-

  • Torsdag
    Ugnsbakade lax ”nuggets” serveras med färskpotatis, fräscha primörer och syrlig kallslagen hollandaisesås

    129,-

    Crispy chicken serveras med rostad potatis, chipotlemayo, coleslaw samt rostad majs

    129,-

    Grillad paprikapaj med soltorkade tomater och fetaost, serveras med en basilikaslungad sallad

    129,-

  • Fredag
    Panerad spätta serveras med dillkokt färskpotatis, dansk remouladsås, variation på ärtor samt citron

    129,-

    Långbakad griskind serveras med potatispuré, rödvinssås, variation på morot samt krispigt äpple

    129,-

    Grillad paprikapaj med soltorkade tomater och fetaost, serveras med en basilikaslungad

    129,-

Restaurangen

I vår restaurang är maten lagad från grunden med kärlek och högklassiga råvaror. Kom och låt dig väl smaka!

ATT FUKTA STRUPEN MED

Catering

Porter Pelle var en man som älskade att ställa till med fest. Han njöt av se sina gäster njuta och bjöd endast på den bästa maten. Nu kan du göra detsamma med Porter Pelles catering.

Låt vår franska kock Yannick krydda ditt mingel, kalas eller bröllop. Med en gedigen erfarenhet av catering och en kärlek till det äkta och naturliga bjuder han dina gäster på en genuin, opretentiös och kosmopolitisk matupplevelse med rötter i det sydeuropeiska köket.

Välj en av våra fem olika bufféer, vår mingelmeny eller någon av våra tre fest- och bröllopsmenyer. Oavsett vilken du väljer så hade Porter Pelle med glädje närvarat vi din tillställning, det kan vi lova.
Kontakta oss på info@porterpelle.se eller ring 031 - 180 200

Leverantörer

Huvudleverantör: Svenska Krögare (Martin & Servera)
Grönsaker: Grönsakshallen Sorunda
Kött: Johan i Hallen och Gourmetfood
Fisk: Elofsson & Winberg och Feskhandlarn
Öl: Carlsberg, samt lokala bryggerier
Vin: Ofwerman Imports, Robert Sumberaz, Martin & Servera