Veckans lunch

Vi har öppet för lunch varje dag. Passa på att njuta av en god måltid! Gynna din lokala restaurang! Nu lämnar vi 10% rabatt på take-away! Vecka 23 serverar vi lunch, som vanligt lagad med kärlek från grunden. Salladstallrik, nybakat bröd, vatten, kaffe och kaka ingår. Lunch serveras från klockan 11.30 till klockan 14.30. Varför inte välja en senare lunch, vid 13.30-tiden, då är det färre gäster!

  • Måndag
    Kålpudding med kokt potatis, gräddsås, rårörda lingon och saltgurka

    119,-

    Krämig fisk- & skaldjurspasta, med friska citrustoner och rädisa

    119,-

    Stekt halloumi med löksås, persiljeslungad färskpotatis, morotspuré och saltgurka

    109,-

  • Tisdag
    Stekt fläsk med löksås, persiljeslungad färskpotatis, morotspuré och pressgurka

    119,-

    Regnbågsfilé med potatispuré, skirat smör samt pepparrot och sommarprimörer

    129;-

    Stekt halloumi med löksås, persiljeslungad färskpotatis, morotspuré och saltgurka

    109;-

  • Onsdag
    Blommig falukorv till lunch, mamma! Serveras med potatis- & blomkålspuré, rostad blomkål, hemgjord ketchup samt skånsk senap

    119;-

    Rimmad spättafilé, dillslungad färskpotatis, skirat smör samt svamp och picklad fänkål

    129;-

    Bakad sellerirot, serveras med potatis- & blomkålspuré, rostad blomkål, hemgjord ketchup samt skånsk senap

    109;-

  • Torsdag
    Kycklinglårfilé i honungscurry, serveras med ris, grönsaker och jordnötsoljan

    119;-

    Gravad lax med dillstuvad sparris och potatis, samt citron

    129;-

    Bakad sellerirot, serveras med potatis- & blomkålspuré, rostad blomkål, hemgjord ketchup samt skånsk senap

    109;-

  • Fredag
    Laxenbergare med kokt potatis, ärtpuré, skirat smör samt citron. Toppas med handskalade räkor

    129;-

    Lammsida med en lätt och gräddig rosmarinsky. Serveras med kokt potatis, sommarkål samt gelé

    129;-

    Bakad kålrot meden lätt och gräddig rosmarinsky. Serveras med kokt potatis, sommarkål samt gelé

    109;-

Restaurangen

I vår restaurang är maten lagad från grunden med kärlek och högklassiga råvaror. Kom och låt dig väl smaka!

ATT FUKTA STRUPEN MED

Catering

Porter Pelle var en man som älskade att ställa till med fest. Han njöt av se sina gäster njuta och bjöd endast på den bästa maten. Nu kan du göra detsamma med Porter Pelles catering.

Låt vår franska kock Yannick krydda ditt mingel, kalas eller bröllop. Med en gedigen erfarenhet av catering och en kärlek till det äkta och naturliga bjuder han dina gäster på en genuin, opretentiös och kosmopolitisk matupplevelse med rötter i det sydeuropeiska köket.

Välj en av våra fem olika bufféer, vår mingelmeny eller någon av våra tre fest- och bröllopsmenyer. Oavsett vilken du väljer så hade Porter Pelle med glädje närvarat vi din tillställning, det kan vi lova.
Kontakta oss på info@porterpelle.se eller ring 031 - 180 200

Leverantörer

Huvudleverantör: Svenska Krögare (Martin & Servera)
Grönsaker: Grönsakshallen Sorunda
Kött: Johan i Hallen och Gourmetfood
Fisk: Asperöfisk och Feskhandlarn
Bröd: Thomas Cellier Bageri (Ekologiskt bröd)
Öl: Carlsberg, samt lokala bryggerier