Låt dig väl smaka i vår restaurang!

Veckans lunch

Vecka 19 serverar vi lunch, Andreas, vår duktige kökschef, håller i taktpinnen denna veckan! Välkommen till oss! Vi erbjuder vällagad, vacker och näringsriktig mat. Sallad, nybakat bröd, vatten, kaffe och kaka ingår. Lunch serveras från klockan 11.30 till klockan 14.30. Varför inte välja en senare lunch, vid 13.30-tiden, då är det färre gäster! Passa på att njuta av en god måltid! Gynna din lokala restaurang! Nu lämnar vi 10% rabatt på take-away!

  • Måndag
    Pocherad fiskfilé serveras med fiskarhustruns krämiga sås, kokt färskpotatis och räkor på toppen.

    129,-

    Gräddkokta färsbiffar serveras med grönpepparsås, potatismos och toppas med honungsglaserade morötter.

    129,-

    Vegetariskt köttfärssås (baljväxter) serveras med pasta samt nyriven parmesanost.

    129,-

  • Tisdag
    Stekt torskfilé serveras med skummad champagnesås, broccoli och kokt potatis och toppas med granatäpple.

    129,-

    Bookmaker sandwich på panngrillad kyckling och bacon serveras med klyftpotatis sallad, tomat, rödlök samt vitlöksmajonnäs.

    129;-

    Bookmaker sandwich på falafel serveras med klyftpotatis, sallad, tomat, rödlök samt vitlöksmajonnäs.

    129,-

  • Onsdag
    Smörstekt laxfjäril serveras med dillstuvad skalpotatis citronklyfta och picklad fänkål.

    129,-

    Köttbullar serveras med potatismos, inlagd gurka, lingon och såklart gräddsås.

    129,-

    Vegetariskt köttfärssås (baljväxter) serveras med pasta samt nyriven parmesanost.

    129,-

  • Torsdag
    Sydfransk fiskgryta gjord på saffran, tomat och skaldjur, serveras med kokt potatis och toppas med aioli samt vitlökskrutonger.

    129,-

    Porter Pelles pyttipanna serveras med stekt potatis och rödbetor.

    129,-

    Zucchinilasagne med linser och fetaost samt en mixsallad.

    129,-

  • Fredag
    Havets wallenbergare serveras med potatismos, skirat smör, blancherade ärter samt citron.

    129,-

    Nattbakat vildsvin serveras med ugnsbakade rotfrukter, rödvinssås toppas med färsk rosmarin samt rödbetssmör.

    129,-

    Zucchinilasagne med linser och fetaost samt en mixsallad.

    129,-

Restaurangen

I vår restaurang är maten lagad från grunden med kärlek och högklassiga råvaror. Kom och låt dig väl smaka!

ATT FUKTA STRUPEN MED

Catering

Porter Pelle var en man som älskade att ställa till med fest. Han njöt av se sina gäster njuta och bjöd endast på den bästa maten. Nu kan du göra detsamma med Porter Pelles catering.

Låt vår franska kock Yannick krydda ditt mingel, kalas eller bröllop. Med en gedigen erfarenhet av catering och en kärlek till det äkta och naturliga bjuder han dina gäster på en genuin, opretentiös och kosmopolitisk matupplevelse med rötter i det sydeuropeiska köket.

Välj en av våra fem olika bufféer, vår mingelmeny eller någon av våra tre fest- och bröllopsmenyer. Oavsett vilken du väljer så hade Porter Pelle med glädje närvarat vi din tillställning, det kan vi lova.
Kontakta oss på info@porterpelle.se eller ring 031 - 180 200

Leverantörer

Huvudleverantör: Svenska Krögare (Martin & Servera)
Grönsaker: Grönsakshallen Sorunda
Kött: Johan i Hallen och Gourmetfood
Fisk: Elofsson & Winberg och Feskhandlarn
Öl: Carlsberg, samt lokala bryggerier
Vin: Ofwerman Imports, Robert Sumberaz, Martin & Servera