Traveling John solo

Traveling John solo

Traveling John (John Dunsö) var tidigare gitarrist i legendariska popbandet Billie the Vision and the Dancers. Efter fem fullängdsalbum, en vunnen Rockbjörn och flera europaturnéer, hoppade John av för att förverkliga drömmen om en soloskiva och en resa själv ut i världen.

Med sin gitarr och inspelningsutrustningen i sin ryggsäck åkte han omkring i Nord- och Sydamerika i över två år. Han liftade, arbetade på ekologiska gårdar och spelade på gatorna för att leva så billigt som möjligt men framförallt skrev han mycket musik. Låtarna tog han med hem till Sverige där dom spelades in tillsammans med ett gäng vänner och musiker.
I samband med att debutalbumet släpptes, spelade Traveling John live i både TV4 Nyhetsmorgon och SVT Go’kväll och blev omskriven i samtliga stora medier i Sverige, när han genom en låt eftersökte den borttappade amerikanska kärleken, Sarah.

Hans låtar har streamats 3.000.000 gånger på Spotify och har även snurrat flitigt på Sveriges Radio P4.Med melodiska plock-gitarrer, hjärtskärande texter och mycket underhållande mellansnack har Travelling John gjort sig känd för att beröra sin livepublik.

Musiken kan beskrivas som amerikansk singer-songwriter/folk/pop, inspirerad av både Paul Simon och Bob Dylan. Ibland lugnt, ibland upptempo men alltid med berättandet i fokus.

Du köper biljetter på tickster.se dom kostar 200 kr

https://secure.tickster.com/4pnwlgp8z6tabul

Boka bord. Porterpelle.se  eller mejl info@porterpelle.se

Vi bokar plats i inkommen ordning

Välkomna