LeMo UniT

LeMoUniT

Är ett samarbete mellan Johnny Lennartsson och Anders Mossberg. 

Detta är  tung gung, och proffsigt sa PP.

 

Lennartsson är känd för sitt band Johnny Lennartsson Group – original blues/rock med tre album bakom sig:

 

https://open.spotify.com/artist/0xpJ1vgOsw5ubVirzLRzbP?si=fel6YL7TT1ykGFotYeo2-w

 

Han har även studerat gitarr i Los Angeles och medverkat som musiker med många artister samt i en Göteborgs-uppsättning av Pink Floyds The Wall.

Mossberg är hemvändande Göteborgs-musikant. Förutom hans del i Hårdrockgruppen Jerusalems album och turnéer har han också medverkat på över 250 album, turnerat i stora delar av världen med diverse artister, producerat och arrangerat album för ett flertal band och artister. Här är Mossbergs artist-profil på Spotify:

 

https://open.spotify.com/artist/1hpjiIT3XepMicYDTlCfiM?si=23rWJvt8SneidPlj06h52A

 

Lennartsson och Mossberg har under 2018 gjort ett antal olika konserter i Sverige, Storbritannien och USA med bl.a. Peter Hallström, Per Erik Hallin, Silje Torsöe (Norge) och Jenny B (USA).

På PorterPelles medverkar också Dan Helgesen – känd Göteborgs-keyboardist och en ung lovande trummis – John Lennartsson!

Repertoaren består av en del original-låtar från Johnnys album samt en mix av musik från band som November, Govt Mule, Jethro Tull och artister som Jeff Beck, Billy Cobham och Gary Moore. Några groovy Hammond-features finns också på listan när Dan är i orkestern.

Sedvanligt bokar du bord på info@porterpelle.se  –    alternativt mejl info@porterpelle.se

Avgift på notan 100 kr/Person

LeMoUnit Clips