Konferenslokaler i centrala Göteborg med aktivitet, vi fixar konferens och kickoff med mat och dryck

Hos Porter Pelle i det historiska Klippanområdet, centralt i Göteborg, hittar du ett unikt koncept för er nästa konferens eller kickoff. Skräddarsy upplevelsen genom att välja den konferenslokal som passar er och komplettera med aktiviteter, från föreläsningar och RIBB-båttur till historisk porterpromenad. Lägg sedan till mat och dryck från Porter Pelle, där maten är lagad från grunden med kärlek och högklassiga råvaror och dryckerna till stor del kommer från småskalig och hantverksmässig tillverkning.

Välkommen till er nästa konferens hos Porter Pelle.

Pråmen – ovan ytan

I den första delen av vår pråm har vi en konferenslokal på 100 kvadratmeter med plats för 20 sittande personer eller 40 minglande. Här har ni en vacker utsikt över hamninloppet och även en generös terrass. Skulle någon bli badsugen har vi en badstege på plats.

Pråmen har ett pentry och toaletter. Och självklart är den utrustad med allt ni behöver i teknisk väg för att ha en lyckad konferens.

Pråmen – under ytan

I det inbjudande före detta lastrummet på pråmen finns en konferenslokal med plats för 30 sittande deltagare eller 40 minglande. Här ligger dessutom ett Carnegiemuseum med världens största samling av unika porterflaskor och diverse ting från tiden då Carnegiebryggeriet låg vid Klippan.

Ni får tillgång till pråmens pentry och toaletter. Lokalen passar utmärkt för gruppmöten och workshops.

Pråmen – dubbeldäckaren

I den här delen kan ni spendera tid både ovan och under ytan. Här har ni en unik konferensupplevelse med tillgång till ett konferensrum på 100 kvadratmeter med plats för 20 sittande deltagare eller 50 minglande. Det finns även två mindre grupprum samt en större mingelyta och terrass med vacker utsikt över hamninloppet och Älvsborgsbron.

Här finns även öppen spis, kök och toaletter samt all den tekniska utrustning ni kan tänkas behöva för er konferens.

Porter- och vinkällaren

Under Porter Pelles restaurang ligger vår porter- och vinkällare med plats för 10 till 20 personer. Här kan ni ha konferenser eller möte i en avskild och unik miljö, nära god mat och dryck. Lokalen är utrustad med all den tekniska utrustning ni behöver för att ha en konferens. Och om du är nyfiken på vårt vinsällskap som brukar hålla till i källaren, och vill få en guidad tur där våra vinälskare lagrar och upplever sina drycker, ska du kontakta oss på info@porterpelle.se.

lägg till en upplevelse

Om ni önskar krydda er konferens eller kickoff med något extra kul kan vi anordna en del roliga aktiviteter. Unna er en mat-och dryckesprovning, lägg till en historisk vandring runtom anrika Klippan i Majorna eller så lägg till ett fartfyllt äventyr med adrenalinsäkra RIBB-båt i Göteborgs skärgård. Boka er kickoff eller konferens idag

Läs mer om våra upplevelser här