Högt och Lågt Göteborgs projektet, Söndagsmatiné

Högt och Lågt Göteborgs projektet

Sicken upplevelse detta kommer att bli på PorterPelle

En fusion av Stockholm Köpenhamn och Göteborg är vi sammansatta i Högt och Lågt Göteborgs projektet.

Bröderna Bäck på Piano och Saxofon representerar Göteborg. Tillika Göteborgs Sonen Ossian Ward med före detta residens i Köpenhamn  som nu åter är i GBG och jobbar som heltids musiker i diverse musik konstellationer,.

Efter att ha sätt Ossian på en spelning på Hängmattan var han ett självklart förstahandsval i detta projekt. Bröderna bäck som har Utopia som bas fick jag äran att jamma med en sen fredags kväll i Dec och vart ett lika självklart val för mig.

Vår eminenta Basist Anders Walin har jag känt sedan 1997 och tillika en god vän som välrenommerad  basist av toppklass har jag lyckats sno honom från Köpenhamns Blues och jazz scen. Och kommer att vara  en vital pusselbit i Göteborgs projektet.

På gitarr har jag också fått äran att få jamma med  Tobias Grim. Med timing ock känsla levererar han gitarr spel på ett personligt och mycket kompetent sätt, som förhöjer och ramar in musiken på ett unikt sätt.

Vi har valt att basera detta projekt på en repertoar som innefattar allt ifrån Cornelis Vreeswijk,  Bille Elisch till Göteborgs egna Super stjärna Kapten röd. Ett gäng Jazz låtar senarere, så Kommer vi också knyta ihop säcken med en svensk Rock dänga alla Patrick Isaksson.

Wouissem Gaib valde  år 2000 att kliva av scenen för att göra plats till familj Sociologi studier och Landslagsverksamhet inom Tyngdlyftning.

Men känner sig nu – redo att uppta ett mer aktivt musicerande. Därav Högt och Lågt Göteborgs projektet.

DU BEHÖVER BOKA BORD.

DET GÖR DU ENKLAST HÄR: KLICKA HÄR   

ALTERNATIVT BOKA BORD PÅ MEJL TILL INFO@PORTERPELLE.SE

VI ERBJUDER 55 ST. KVALITATIVA PLATSER.

PLATSERNA RESERVERAS I INKOMMEN ORDNING.

Det går fint att boka bord och äta dricka söndagsmiddag  

SWISCH PÅ PLATS 150 KR / MATINÉ

BANDET STARTAR konserten vid 16.00 tiden
VÄLKOMNA