Freddie Nyström Band – Blues och Bluesrock på Svenska

Bandet består av:

Freddie Nyström – Sång och gitarr

Rolf Svensson – Bas

Jerker Dahlén – Trummor

Dag Unenge – Klaviatur

Med passion och kärlek musiken bjuder bandet på en unik och äkta liveshow som berör både hjärta och själ. Freddie Nyström Band är ett modernt bluesbaserat “crossover” band som har sina rötter i Göteborg. Influenser kommer i huvudsak från blues och bluesrock men också från rock, pop, dansant, progg, jazz med mera. Detta gör att man med nyfikenhet och bredd tar musiken ett steg längre. Freddie skriver låtar om vardagen och livet. Texterna är ofta kryddade med humor och glimten i ögat. Freddie Nyström Band bildades 2005, men fick sin nuvarande form med blues på svenska 2016.

Freddie har en glödande passion för bluesgitarr som han har odlat sedan han var tonåring. Han har studerat och influerats av många artister inom blues- och bluesrock. Dessa influenser har sedan formats till en egen stil och personlighet på instrumentet. Freddie har en egen ton och karaktär och ett spel fyllt av känsla och äkthet. Från varsamt och vackert till intensivt och frenetiskt, allt beroende på låtens stämning och budskap.

Rolf Svensson och Jerker Dahlén på bas respektive trummor ger en gedigen och svängig grund. När möjlighet ges finns Dag Unenge på keyboard. Dag smälter på ett naturligt sätt in i bandet med både fina komp och utmärkta solistiska insatser.

Läs mer om vad som skrivits i media (artiklar, recensioner med mera):
https://freddienystrom.se/sagt-om/

Spotify:

https://open.spotify.com/artist/0i3vzlbVFBu9Zq9bwiAzwW?si=rShWVq0DRwaSzsry9NwxIw

Hemsida:
https://freddienystrom.se/

YouTube:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLoupKQeG7apZnQDE68htEQrtxq_3LfYha

LJETTKOSTNAD: BILJETTER säljs via svisch på plats, till bandet PÅ PLATS

DU BEHÖVER BOKA BORD.

DET GÖR DU ENKLAST HÄR: KLICKA HÄR   

Alternativt boka bord på mejl till info@porterpelle.se

VI ERBJUDER 55 ST. KVALITATIVA PLATSER.

PLATSERNA RESERVERAS I INKOMMEN ORDNING. BANDET STARTAR KL.:20.00