Den Mänskliga Faktorn

Den Mänskliga Faktorn:
Per Olof Björklund: sång/gitarr
Jonas Slättung: bas/keyboards/sång
Sebastian Sandberg: gitarr/keyboards/sång
Henrik Pilquist: trummor
Filip Rådberg: gitarr

Förutom Den Mänskliga Faktorn, som ju är deras hemmahamn, spelar medlemmarna ofta och gärna med andra band och musiker;
under 2014 skrev Jonas Slättung och spelade in en skiva med Drömriket, ett band som förutom Jonas innehåller Ralf Gyllenhammar (Mustasch), Niclas Engelin (In Flames) och Adde Andréasson (Hardcore Superstar). Han är också verksam i hårdrocksbandet We Sell The Dead som skivdebuterade 2018.
P.O Björklund var en av originalmedlemmarna och trummis/låtskrivare i kultförklarade The Royal Beat Conspiracy. Han har gett ut plattor i eget namn och skrivit och producerat musik för andra artister.
Henrik Pilqvist och Sebastian Sandberg är båda flitigt anlitade live- och studiomusiker på Göteborgs musikscen (Henrik turnerade senast med Kicki Danielsson och Sebastian ingick i Ebbot Lundbergs band).
Filip Rådberg, det senaste tillskottet, kan också ses i fina bandet Flared.

Beskrivning:
Musik som mosar, mjukgör och masserar kropp, själ, hjärta och hjärna. Låtar större än livet självt. Elementen jord, eld, vatten och luft hopfösta i en och samma förstärkare. Så mycket talang att universum riskerar att implodera varje gång bandet ställer sig på en scen. Rock som rör sig, rutin som konstform, religion utan en gud, en handgranat av kärlek, en storm av mysighet, en klubb där alla är sig själva, ett knark utan misär.

Jordnära, stämningsfylld rotrock med änglalik stämsång. Det svenska vemodet är aldrig längre bort än den amerikanska söderns svett; någonstans finns det nordiska sommarljuset och längtan i tonerna, spelat med den rock och tyngd i rytmen som jänkarna gett oss. Över detta sockras det med britternas känsla för poprefränger.

Kort sagt: Den Mänskliga Faktorn.

 

biljetter tickster.se

Vi bokar bord i den ordning beställning kommer info@porterpelle.se