Champagne med goda tilltugg i vår pråm

Ett glas bubbel ger alltid en känsla av fest, lyx och glamour.

Vi Genomför provningen i vår pråm, som är belägen i vårt majestätiska hamninlopp vi träffas på PP – och går dit gemensamt..
Det känns trevligt och luftigare ..

Datum
Fredag 16/10 Start kl 18.00.

Fredag 13/11 kl 18.00

Sommelierer;  Stefan Östling & Kim Mariasson

Tema Champagne

Vad är det för skillnad på en Sekt Extra Dry och en Brut, en flaskjäst, Cava eller en tankjäst, Prosecco, Grand Cru eller en standardchampagne? Vinner Champagne på lagring och många andra svar på dina frågor utlovas. Fokus ligger på de tre stora skillnaderna: sötman, bubblorna och druvorna. Vi provar Prosecco, Sekt, Cava, Cremant och Champagne.

Stefan Östling bor i Önnered och är sommelierutbildad i Grythyttan

Vi provar tilltugg, smaksättning 

Kim Mariasson är en mycket duktig kock, med massor av idéer, kring smaker och matlagning, och dessutom sommelier, Denna kväll presenterar Kim passande smaksättning och underbara smakprover.Vi provar, spännande smakprover som definitivt stärker upplevelsen

Vid 20.00 tiden så drar vi oss till restaurangen, där kvällen kan fortsättas med underhållning, om plats finnes.

16/10 ENDLESS, SPELAR DEN LÅTSKATT SOM PETER LEMARC SKAPAT

13/11 MILLE ANDERSSON RUTINERAD SOM FÅ. EN AV GÖTEBORGS MEST EFTERFRÅGADE TRUBADURER.VÄLDIGT FINT GITARRSPEL OCH FANTASTISK RÖST.

Du bokar dina platser på info@porterpelle.se
18.00-20.00
595 kr/ person

BOKA DIREKT, på PorterPelle.se eller via info@porterpelle.se