Veckans lunch

Vecka 50 serverar vi lunch, lagad med kärlek och av bästa råvaror. Sallad, nybakat bröd, vatten, kaffe och kaka ingår. Lunch serveras från klockan 11.30 till klockan 14.30 Vi rekommenderar våra trogna stammisar att komma vid 13-tiden på tisdag den 10 december för att få ett bord att sitta vid. Välkomna!

  • Måndag
    Kalvrostbiff med gräddstuvade champinjoner, serveras med rotmos

    129;-

    Vitvinspocherad torsk med hackat ägg, räkor, pepparrot, vitvinssås och potatissallad

    129;-

    Gratinerad grönsaksfylld paprika med quionoa och örtcreme

    109;-

  • Tisdag
    Porter-Pelles lasagne med nattbakad tomathalva, ruccola samt toppas med nyriven ost

    119,-

    Havets Wallenbergare med skirat smör, potatismos och gröna ärtor

    129;-

    Broccoli- & ädelostpaj, serveras med blandsallad

    109:--

  • Onsdag
    Kålpudding med gräddsås, kokt potatis och rårörda lingon

    119;-

    Torskgratäng med färskost och räkor, serveras med kräftsås samt örtslungad potatis

    129;-

    Mustig svampsoppa med ostfralla

    119;-

  • Torsdag
    Långbakad fläsksida med variation på kål, serveras med kokt potatis och skysås

    119;-

    Mandelbakad lax med dillslungad potatis, syrad fänkål samt citronhollandaise

    129;-

    Långbakad kålrot med variation på kål, serveras med kokt potatis och skysås

    99;-

  • Fredag
    Nattbakad fläskkarré med chilibearnaise och rostade rotsaker

    129;-

    Pocherad fisk med stuvad kål, dillkokt potatis samt toppas med lila morot

    129;-

    Grönsaksbiffar med chilibearnaise och rostade rotsaker

    119;-

Restaurangen

I vår restaurang är maten lagad från grunden med kärlek och högklassiga råvaror. Kom och låt dig väl smaka!

ATT FUKTA STRUPEN MED

Catering

Porter Pelle var en man som älskade att ställa till med fest. Han njöt av se sina gäster njuta och bjöd endast på den bästa maten. Nu kan du göra detsamma med Porter Pelles catering.

Låt vår franska kock Yannick krydda ditt mingel, kalas eller bröllop. Med en gedigen erfarenhet av catering och en kärlek till det äkta och naturliga bjuder han dina gäster på en genuin, opretentiös och kosmopolitisk matupplevelse med rötter i det sydeuropeiska köket.

Välj en av våra fem olika bufféer, vår mingelmeny eller någon av våra tre fest- och bröllopsmenyer. Oavsett vilken du väljer så hade Porter Pelle med glädje närvarat vi din tillställning, det kan vi lova.
Kontakta oss på info@porterpelle.se eller ring 031 - 180 200

Leverantörer

Huvudleverantör: Svenska Krögare (Martin & Servera)
Grönsaker: Grönsakshallen Sorunda
Kött: Johan i Hallen och Gourmetfood
Fisk: Asperöfisk och Feskhandlarn
Bröd: Thomas Cellier Bageri (Ekologiskt bröd)
Öl: Carlsberg, samt lokala bryggerier