Veckans lunchmeny

Vecka 17 Serverar vi lunch som vanligt, lagad med kärlek och av bästa råvaror. Sallad, bröd, vatten, kaffe och kaka ingår. Lunch serveras från klockan 11.30 till klockan 14.30. Välkomna!

  • Måndag
    Coq au vin med rödvin, champinjoner, sidfläsk och ris

    105;-

  • Tisdag
    Husets lasagne med parmesan och mozzarella

    105;-

  • Onsdag
    Pulled pork burgare serveras med fräscha tillbehör. Alternativ pulled oumph.

    105;-

  • Torsdag
    Chili con carne serveras med jasminris och limecreme

    105;-

  • Fredag
    Vinbärsstek med gelé, picklade gurka och hasselbackspotatis

    109;-

SERVERAS DAGLIGEN:
  • Vegetarisk lasagne

    99;-

  • Vi får in färsk fisk varje dag som kocken tillagar efter sin inspiration för dagen.

    Dagspris

Restaurangen

Vår mat är lagad från grunden med kärlek och högklassiga råvaror.
Vi hoppas att vår meny skall fresta smaklökarna.

ATT FUKTA STRUPEN MED

Catering

Porter Pelle var en man som älskade att ställa till med fest. Han njöt av se sina gäster njuta och bjöd endast på den bästa maten. Nu kan du göra detsamma med Porter Pelles catering.

Låt vår franska kock Yannick krydda ditt mingel, kalas eller bröllop. Med en gedigen erfarenhet av catering och en kärlek till det äkta och naturliga bjuder han dina gäster på en genuin, opretentiös och kosmopolitisk matupplevelse med rötter i det sydeuropeiska köket.

Välj en av våra fem olika bufféer, vår mingelmeny eller någon av våra tre fest- och bröllopsmenyer. Oavsett vilken du väljer så hade Porter Pelle med glädje närvarat vi din tillställning, det kan vi lova.
Kontakta oss på info@porterpelle.se eller ring 031 - 180 200

Leverantörer

Ost: France Fromage
Grönsaker: Lilla Labäck (KRAV-gård i Lidköping) och Olsegården
Kött: Johan i Hallen, Kött på Riktigt
Fisk: Fiskeboa och Eurofish (Savolax)
Bröd: Thomas Cellier Bageri (Ekologiskt bröd)
Öl: Carlsberg, Menigo