Veckans lunch

Vecka 17 serverar vi lunch som vanligt, lagad med kärlek och av bästa råvaror. Sallad, nybakat bröd, vatten, kaffe och kaka ingår. Lunch serveras från klockan 11.30 till klockan 14.30 Välkomna!

  • Tisdag
    Nattbakat fläsksida med kummin och anis, serveras med blomkålspuré, rödvinssås och bakade rotsaker

    109;-

    Havets Wallenbergare med potatispuré, skirat smör, gröna ärtor samt citron

    119; -

    Falafel med stekt potatis, serveras med en citroncreme samt äpple- & morotssallad

    99;-

  • Onsdag
    Rödcurry-kyckling med jasminris samt stekta grönsaker, toppas med en limeklyfta

    119;-

    Pocherad torsk med dillkokt potatis, skirat smör, riven pepparrot samt ångade primörer

    109;-

    Tortellini med gorgonzolasås, stekta grönsaker, toppas med riven parmesan

    99;-

  • Torsdag
    Wallenbergare (kalv) med potatismos, skirat smör, gröna ärtor och rårörda lingon

    119;-

    Mandel- & hasselnötsbakad koljafilé med potatispuré, vitvins- & citronsås samt en kål- & lökragu med balsamico

    129;-

    Stekt halloumi, rostade rotsaker, grönsaksragu samt en ört- & citroncreme

    109;-

  • Fredag
    Kalventrecote med rostad potatis, rödvinssås, dragonsmör och rotsaker i ugn

    129;-

    Foliebakad lax med fänkål, lök, selleri, morot, saffran och dill. Serveras med potatismos samt brynt smör med vitlök

    119;-

    Portabellosvamp fylld med paprikacreme, serveras med grönsaksbulgur och örtcreme

    99;-

Restaurangen

I vår restaurang är maten lagad från grunden med kärlek och högklassiga råvaror.
Låt dig väl smaka av vår nya fräscha Vårmeny!

ATT FUKTA STRUPEN MED

Catering

Porter Pelle var en man som älskade att ställa till med fest. Han njöt av se sina gäster njuta och bjöd endast på den bästa maten. Nu kan du göra detsamma med Porter Pelles catering.

Låt vår franska kock Yannick krydda ditt mingel, kalas eller bröllop. Med en gedigen erfarenhet av catering och en kärlek till det äkta och naturliga bjuder han dina gäster på en genuin, opretentiös och kosmopolitisk matupplevelse med rötter i det sydeuropeiska köket.

Välj en av våra fem olika bufféer, vår mingelmeny eller någon av våra tre fest- och bröllopsmenyer. Oavsett vilken du väljer så hade Porter Pelle med glädje närvarat vi din tillställning, det kan vi lova.
Kontakta oss på info@porterpelle.se eller ring 031 - 180 200

Leverantörer

Huvudleverantör: Svenska Krögare (Martin & Servera)
Grönsaker: Grönsakshallen Sorunda
Kött: Johan i Hallen och Gourmetfood
Fisk: Asperöfisk och Feskhandlarn
Bröd: Thomas Cellier Bageri (Ekologiskt bröd)
Öl: Carlsberg