Veckans lunch

Vecka 50 serverar vi lunch i restaurangen som vanligt, lagad med kärlek och av bästa råvaror. Sallad, nybakat bröd, vatten, kaffe och kaka ingår. Lunch serveras från klockan 11.30 till klockan 14.30 Välkomna!

  • Måndag
    Lammfärsjärpar med myntayoghurt, steksky samt klyftpotatis

    109,-

  • Tisdag
    Stekt fläsk med löksås och kokt potatis

    109;-

  • Onsdag
    Kycklingfilé med currysås, ris samt äppelchutney

    109;-

  • Torsdag
    Chiligryta på högrev, serveras med grönsaker och ris

    109;-

  • Fredag
    Helstekt fläskkarré med rosépepparsås samt potatisgratäng

    109;-

SERVERAS DAGLIGEN:
  • Veckans fisk - Måndag: Fiskgratäng (Kolja) med mozzarella och citronsås serveras med potatismos toppas med räkor

    125,-

  • Veckans fisk - Tisdag: Färsk fisk dagligen från Fiskhamnen

    125.-

  • Veckans fisk - Onsdag: Färsk fisk dagligen från Fiskhamnen

    125,-

  • Veckans fisk - Torsdag: Färsk fisk dagligen från Fiskhamnen

    125,-

  • Veckans fisk - Fredag: Färsk fisk dagligen från Fiskhamnen

    125;-

  • Veckans vegetariska - Fetaost- och spenatpaj, serveras med fräsch sallad

    99.-

Restaurangen

I vår restaurang är maten lagad från grunden med kärlek och högklassiga råvaror.
Höstens härliga råvaror har fått sätta lite touch på vår nya meny! Låt dig väl smaka!

ATT FUKTA STRUPEN MED

Catering

Porter Pelle var en man som älskade att ställa till med fest. Han njöt av se sina gäster njuta och bjöd endast på den bästa maten. Nu kan du göra detsamma med Porter Pelles catering.

Låt vår franska kock Yannick krydda ditt mingel, kalas eller bröllop. Med en gedigen erfarenhet av catering och en kärlek till det äkta och naturliga bjuder han dina gäster på en genuin, opretentiös och kosmopolitisk matupplevelse med rötter i det sydeuropeiska köket.

Välj en av våra fem olika bufféer, vår mingelmeny eller någon av våra tre fest- och bröllopsmenyer. Oavsett vilken du väljer så hade Porter Pelle med glädje närvarat vi din tillställning, det kan vi lova.
Kontakta oss på info@porterpelle.se eller ring 031 - 180 200

Leverantörer

Huvudleverantör: Svenska Krögare (Martin & Servera)
Grönsaker: Grönsakshallen Sorunda
Kött: Johan i Hallen och Gourmetfood
Fisk: Fiskeboa och Gourmetfood
Bröd: Thomas Cellier Bageri (Ekologiskt bröd)
Öl: Carlsberg