Veckans lunch

Vecka 26 serverar vi lunch som vanligt, lagad med kärlek och av bästa råvaror. Sallad, nybakat bröd, vatten, kaffe och kaka ingår. Lunch serveras från klockan 11.30 till klockan 14.30 Välkomna!

  • Måndag
    Citronbakad kycklingfilé, serveras med couscous och en rostad paprika- & citroncreme

    109;-

    Kokt torskfilé med dillslungad färskpotatis, skagenröra samt en sommarsallad

    119;-

    Halloumi med couscous samt en rostad paprika- & citroncreme

    109;-

  • Tisdag
    Långkokt dillkött på kalv, med färskpotatis och grönsaker

    129;-

    Variation på gravad & kallrökt fisk, serveras med dillstuvad potatis och grönsaker

    119;-

    Sparris med dillstuvad potatis, färsk spenat och citron

    99;-

  • Onsdag
    Ugnsbakad fläskytterfilé med färskpotatis och haricoverts, serveras med rosépepparsås samt riven morot

    129;-

    Ugnsbakad sejfilé med brynt sojasmör, färskpotatis samt en chilisallad med koriander och lime

    119;-

    Stekt tofu på en asiatisk sallad, serveras med bulgur

    99;-

  • Torsdag
    Portergryta på högrev, serveras med färskpotatis

    119;-

    Havets Wallenbergare med blomkål- & rödbetspuré, skirat citronsmör samt gröna ärtor

    129;-

    Skogens Wallenbergaremed blomkål- & rödbetspuré, skirat citronsmör samt gröna ärtor

    109;-

  • Fredag
    Biff Stroganoff a la Andreas, serveras med saltgurka och ris

    119;-

    Kokt fisk med ris och currysås

    119;-

    Västerbottenpaj med sommarsallad

    119;-

Restaurangen

I vår restaurang är maten lagad från grunden med kärlek och högklassiga råvaror.
Äntligen är sommaren här, och med den vår nya smakfulla a la carte! Kom och låt dig väl smaka!

ATT FUKTA STRUPEN MED

Catering

Porter Pelle var en man som älskade att ställa till med fest. Han njöt av se sina gäster njuta och bjöd endast på den bästa maten. Nu kan du göra detsamma med Porter Pelles catering.

Låt vår franska kock Yannick krydda ditt mingel, kalas eller bröllop. Med en gedigen erfarenhet av catering och en kärlek till det äkta och naturliga bjuder han dina gäster på en genuin, opretentiös och kosmopolitisk matupplevelse med rötter i det sydeuropeiska köket.

Välj en av våra fem olika bufféer, vår mingelmeny eller någon av våra tre fest- och bröllopsmenyer. Oavsett vilken du väljer så hade Porter Pelle med glädje närvarat vi din tillställning, det kan vi lova.
Kontakta oss på info@porterpelle.se eller ring 031 - 180 200

Leverantörer

Huvudleverantör: Svenska Krögare (Martin & Servera)
Grönsaker: Grönsakshallen Sorunda
Kött: Johan i Hallen och Gourmetfood
Fisk: Asperöfisk och Feskhandlarn
Bröd: Thomas Cellier Bageri (Ekologiskt bröd)
Öl: Carlsberg, samt lokala bryggerier