Veckans lunch

Vecka 47 serverar vi lunch, lagad med kärlek och av bästa råvaror. Sallad, nybakat bröd, vatten, kaffe och kaka ingår. Lunch serveras från klockan 11.30 till klockan 14.30

  • Måndag
    Porter-Pelles klassiska pytt-i-panna, serveras med rödbetor samt stekt ägg

    119;-

    Pocherad kummelfilé med skirat pepparrotssmör och en krämig morotspuré

    129;-

    Morotsbiffar smaksatt med hasselnöt, serveras med rödbetor, HP-glace samt en krispig rotfruktspytt

    109;-

  • Tisdag
    Lime- & chilikyckling, serveras med sauterad paprika samt pasta tagliatelle

    129,-

    Tomat- & kaprisbakad långafilé med dillslungad potatis

    119;-

    Piccata Milanese på zucchini, med en kryddig tomatragu samt saffransris

    99:--

  • Onsdag
    Fläskporchetta smaksatt med kummin och rökt paprika. Serveras med rostad kumminsky samt bakad sötpotatis

    129;-

    Porter-Pelles fisk- & skaldjurssoppa med en krämig saffransaioli samt örtbakad brioche.

    129;-

    Kryddig quorngryta med saffransaioli samt örtbakad brioche

    109;-

  • Torsdag
    Het cevapcici, serveras med en fräsch myntayoghurt, ajvar relish samt örtbulgur

    119;-

    Laxfylld spättarullad, dillvelouté, en krämig svartrotspuré samt syrad morot

    129;-

    Vegetariska cevapcici med en fräsch myntayoghurt, ajvar relish samt örtbulgur

    99;-

  • Fredag
    Pulled porkburgare med en kryddig honungs- & BBQ-glace, inlagd rödlök samt pepparrostad potatis

    129;-

    Halstrad laxfilé a la PP, serveras med en len vitvinssås, dragoncreme samt rostad potatis

    119;-

    Halloumiburgare med en kryddig honungs- & BBQ-glace, inlagd rödlök samt pepparrostad potatis

    119;-

Restaurangen

I vår restaurang är maten lagad från grunden med kärlek och högklassiga råvaror. Kom och låt dig väl smaka!

ATT FUKTA STRUPEN MED

Catering

Porter Pelle var en man som älskade att ställa till med fest. Han njöt av se sina gäster njuta och bjöd endast på den bästa maten. Nu kan du göra detsamma med Porter Pelles catering.

Låt vår franska kock Yannick krydda ditt mingel, kalas eller bröllop. Med en gedigen erfarenhet av catering och en kärlek till det äkta och naturliga bjuder han dina gäster på en genuin, opretentiös och kosmopolitisk matupplevelse med rötter i det sydeuropeiska köket.

Välj en av våra fem olika bufféer, vår mingelmeny eller någon av våra tre fest- och bröllopsmenyer. Oavsett vilken du väljer så hade Porter Pelle med glädje närvarat vi din tillställning, det kan vi lova.
Kontakta oss på info@porterpelle.se eller ring 031 - 180 200

Leverantörer

Huvudleverantör: Svenska Krögare (Martin & Servera)
Grönsaker: Grönsakshallen Sorunda
Kött: Johan i Hallen och Gourmetfood
Fisk: Asperöfisk och Feskhandlarn
Bröd: Thomas Cellier Bageri (Ekologiskt bröd)
Öl: Carlsberg, samt lokala bryggerier