Veckans lunch

Välkomna tillbaka från semestern! Vecka 33 serverar vi lunch som vanligt, lagad med kärlek och av bästa råvaror. Sallad, nybakat bröd, vatten, kaffe och kaka ingår. Lunch serveras från klockan 11.30 till klockan 14.30

  • Måndag
    Grönpepparbiff på en somrig potatis- & betesallad med citron- & gräslökskräm

    119;-

    Dillpenslad fisk av dagens fångst, med dillröra, färskpotatis, kålrabbi och limesmör

    119;-

    Kantarellpaj med västerbottenkräm och betor

    109;-

  • Tisdag
    Kims mosbricka med korv och briochebröd, smaker av vitlök, koriander, ingefära, lime, chili och pepparrot

    119;-

    Vitlök- & chilikokta tigerräkor på pastagratäng, med spenat, fänkål och citron

    129;-

    Mickans baljväxtbullar på Kims mos, med smaker av koriander, ingefära, lime, chili och pepparrot

    99;-

  • Onsdag
    BBQ på grissida, serveras med majskräm, äppleslaw, klyftpotatis och en het paprikadip

    119;-

    Mjölkpocherad kummel med vitvinssås, färskpotatis, hyvlad gurka och stenbitsrom

    129;-

    BBQ på rotselleri, serveras med majskräm, äppleslaw, klyftpotatis och en het paprikadip

    99;-

  • Torsdag
    Stuvade makaroner med Karl-Johanssvamp, lufttorkad skinka, svartpeppar och lagrad ost

    109;-

    Rökt fisk direkt från rökeriet, med stuvad spenat, ägg och färskpotatis

    129;-

    Långbakad kålrot med stuvad spenat, ägg och färskpotatis

    99;-

  • Fredag
    Porter-Pellea skomakarlåda, toppas med en örtsallad

    119;-

    Sandefjord-sonens fiskgryta, toppas med kräftstjärtar

    129;-

    Skomakarlåda på morotsbiffar, toppas med en örtsallad

    109;-

Restaurangen

I vår restaurang är maten lagad från grunden med kärlek och högklassiga råvaror.
Äntligen är sommaren här, och med den vår nya smakfulla a la carte! Kom och låt dig väl smaka!

ATT FUKTA STRUPEN MED

Catering

Porter Pelle var en man som älskade att ställa till med fest. Han njöt av se sina gäster njuta och bjöd endast på den bästa maten. Nu kan du göra detsamma med Porter Pelles catering.

Låt vår franska kock Yannick krydda ditt mingel, kalas eller bröllop. Med en gedigen erfarenhet av catering och en kärlek till det äkta och naturliga bjuder han dina gäster på en genuin, opretentiös och kosmopolitisk matupplevelse med rötter i det sydeuropeiska köket.

Välj en av våra fem olika bufféer, vår mingelmeny eller någon av våra tre fest- och bröllopsmenyer. Oavsett vilken du väljer så hade Porter Pelle med glädje närvarat vi din tillställning, det kan vi lova.
Kontakta oss på info@porterpelle.se eller ring 031 - 180 200

Leverantörer

Huvudleverantör: Svenska Krögare (Martin & Servera)
Grönsaker: Grönsakshallen Sorunda
Kött: Johan i Hallen och Gourmetfood
Fisk: Asperöfisk och Feskhandlarn
Bröd: Thomas Cellier Bageri (Ekologiskt bröd)
Öl: Carlsberg, samt lokala bryggerier