Veckans lunch

Vecka 08 serverar vi lunch som vanligt, lagad med kärlek och av bästa råvaror. Sallad, nybakat bröd, vatten, kaffe och kaka ingår. Lunch serveras från klockan 11.30 till klockan 14.30 Välkomna!

  • Måndag
    Klassisk Wallenbergare (kalv) med gräddsås, rårörda lingon, gröna ärtor och potatismos

    109;-

    Koljafilé med kokt potatis, stuvad fänkål och skirat smör

    119;-

    Lasagne med spenat och getost, tillsammans med en spenatsallad med rostad mandel- & citrondressing

    99: -

  • Tisdag
    Pepparstekt entrecote med "Mackmyra whiskysås", glaserade morötter och potatisgratäng

    129; -

    Auberginegryta med jasminris och örtdressing

    99;-

  • Onsdag
    Majskycklinglårfilé serveras med tryffelrisotto, smörstekt svamp samt vattenkrasse

    119;-

    Falafel med Porter-Pelles ratatouille, vitlökscreme samt matvete

    99;-

  • Torsdag
    Mustig chiligryta på högrev, paprika och morot, serveras med ris

    119;-

    Pankopanerad ost, serveras med tartarsås, grönsaksbädd och stekt potatis

    99;-

  • Fredag
    Kumminbakad fläsklägg med bearnaisesås och rostade rotsaker.

    109;-

    Dhal, indisk linsgryta med koriander- & limecreme, jasminris och naan bröd

    99;-

Restaurangen

I vår restaurang är maten lagad från grunden med kärlek och högklassiga råvaror.
Höstens härliga råvaror har fått sätta lite touch på vår nya meny! Låt dig väl smaka!

ATT FUKTA STRUPEN MED

Catering

Porter Pelle var en man som älskade att ställa till med fest. Han njöt av se sina gäster njuta och bjöd endast på den bästa maten. Nu kan du göra detsamma med Porter Pelles catering.

Låt vår franska kock Yannick krydda ditt mingel, kalas eller bröllop. Med en gedigen erfarenhet av catering och en kärlek till det äkta och naturliga bjuder han dina gäster på en genuin, opretentiös och kosmopolitisk matupplevelse med rötter i det sydeuropeiska köket.

Välj en av våra fem olika bufféer, vår mingelmeny eller någon av våra tre fest- och bröllopsmenyer. Oavsett vilken du väljer så hade Porter Pelle med glädje närvarat vi din tillställning, det kan vi lova.
Kontakta oss på info@porterpelle.se eller ring 031 - 180 200

Leverantörer

Huvudleverantör: Svenska Krögare (Martin & Servera)
Grönsaker: Grönsakshallen Sorunda
Kött: Johan i Hallen och Gourmetfood
Fisk: Asperöfisk och Feskhandlarn
Bröd: Thomas Cellier Bageri (Ekologiskt bröd)
Öl: Carlsberg