Veckans lunch

Vecka 39 serverar vi lunch, lagad med kärlek och av bästa råvaror. Sallad, nybakat bröd, vatten, kaffe och kaka ingår. Lunch serveras från klockan 11.30 till klockan 14.30

  • Måndag
    Köttfärslimpa med grönpepparsås, ugnsbakad potatis samt smörstekt svamp

    119;-

    Fiskarhustruns fisk- & skaldjursgryta med vitlöksfrästa grönsaker och potatis

    129;-

    Mickans paprikafyllda zucchini med grönsakscouscous samt en kall örtsås

    109;-

  • Tisdag
    Porter-Pelles italienska kyckling med tomat- & basilikasås, serveras med tagliatelle och parmesan

    129;-

    A la minute-stekt spättafilé med morotspuré, dillkokt potatis samt aioli

    119;-

    Bön- & morotsbiff med stekt potatis och aioli

    99;-

  • Onsdag
    Helstekt benfri kotlett med rödvinssås, frästa morötter och potatisgratäng

    119;-

    Klassisk pocherad torskfilé med äggsås samt potatis, toppas med nyriven pepparrot

    129;-

    Spenat- & ricottafylld tortellini med svampsås, serveras med frästa grönsaker samt toppas med parmesan

    109;-

  • Torsdag
    Spaghetti med köttfärssås (med ett stänk av porter), persilja och parmesan

    119;-

    Ugnsbakad fisk med Sandefjordsås och potatismos, garneras med handskalade räkor

    119;-

    Potatis- & purjolökssoppa med chevre och rostade solroskärnor samt en vitlökstoast

    109;-

  • Fredag
    Schnitzel med stekt potatis, örtsmör, steksky samt gröna ärtor

    129;-

    Kims fina fiskgryta med dillslungad potatis, grönsaker och räkor

    129;-

    Ljummen potatissallad med friterad fetaost samt en basilikacreme

    109;-

Restaurangen

I vår restaurang är maten lagad från grunden med kärlek och högklassiga råvaror. Kom och låt dig väl smaka!

ATT FUKTA STRUPEN MED

Catering

Porter Pelle var en man som älskade att ställa till med fest. Han njöt av se sina gäster njuta och bjöd endast på den bästa maten. Nu kan du göra detsamma med Porter Pelles catering.

Låt vår franska kock Yannick krydda ditt mingel, kalas eller bröllop. Med en gedigen erfarenhet av catering och en kärlek till det äkta och naturliga bjuder han dina gäster på en genuin, opretentiös och kosmopolitisk matupplevelse med rötter i det sydeuropeiska köket.

Välj en av våra fem olika bufféer, vår mingelmeny eller någon av våra tre fest- och bröllopsmenyer. Oavsett vilken du väljer så hade Porter Pelle med glädje närvarat vi din tillställning, det kan vi lova.
Kontakta oss på info@porterpelle.se eller ring 031 - 180 200

Leverantörer

Huvudleverantör: Svenska Krögare (Martin & Servera)
Grönsaker: Grönsakshallen Sorunda
Kött: Johan i Hallen och Gourmetfood
Fisk: Asperöfisk och Feskhandlarn
Bröd: Thomas Cellier Bageri (Ekologiskt bröd)
Öl: Carlsberg, samt lokala bryggerier