Veckans lunch

Vecka 42 serverar vi lunch i restaurangen som vanligt, lagad med kärlek och av bästa råvaror. Sallad, nybakat bröd, vatten, kaffe och kaka ingår. Lunch serveras från klockan 11.30 till klockan 14.30 Välkomna!

  • Måndag
    Mr Falfors rödcurry-kyckling, serveras med grönsaker och jasminris

    109;-

  • Tisdag
    Pannbiff, stekt lök, rårörda lingon, gräddsås och potatispuré

    109;-

  • Onsdag
    Klassisk porterstek med pressgurka, gelé samt potatisstomp

    109;-

  • Torsdag
    Långbakad fläskkarré med rödvinssås, rostad plommon, morot och palsternacka samt potatispuré

    109;-

  • Fredag
    Helstekt kalventrecote, serveras med enbär- & havssaltsmör, rödvinbärssås med smak av svarta vinbär samt rotsaksgratäng

    109;-

SERVERAS DAGLIGEN:
  • Dagens Fisk:Färsk fisk från Fiskhamnen, varierar varje dag

    Dagspris

  • Kikärtsbiff serveras med tomatsås, grillad vitlöksdoftande gurka samt saffransris

    99;-

Restaurangen

I vår restaurang är maten lagad från grunden med kärlek och högklassiga råvaror.
Höstens härliga råvaror har fått sätta lite touch på vår nya meny! Låt dig väl smaka!

ATT FUKTA STRUPEN MED

Catering

Porter Pelle var en man som älskade att ställa till med fest. Han njöt av se sina gäster njuta och bjöd endast på den bästa maten. Nu kan du göra detsamma med Porter Pelles catering.

Låt vår franska kock Yannick krydda ditt mingel, kalas eller bröllop. Med en gedigen erfarenhet av catering och en kärlek till det äkta och naturliga bjuder han dina gäster på en genuin, opretentiös och kosmopolitisk matupplevelse med rötter i det sydeuropeiska köket.

Välj en av våra fem olika bufféer, vår mingelmeny eller någon av våra tre fest- och bröllopsmenyer. Oavsett vilken du väljer så hade Porter Pelle med glädje närvarat vi din tillställning, det kan vi lova.
Kontakta oss på info@porterpelle.se eller ring 031 - 180 200

Leverantörer

Huvudleverantör: Svenska Krögare (Martin & Servera)
Grönsaker: Grönsakshallen Sorunda
Kött: Johan i Hallen och Gourmetfood
Fisk: Fiskeboa och Gourmetfood
Bröd: Thomas Cellier Bageri (Ekologiskt bröd)
Öl: Carlsberg