Veckans lunch

Vecka 30 serverar vi lunch som vanligt, lagad med kärlek och av bästa råvaror. Sallad, nybakat bröd, vatten, kaffe och kaka ingår. Lunch serveras från klockan 11.30 till klockan 14.30 Välkomna!

  • Måndag
    Wallenbergare (kalv) med gräddsås, ärtor och potatismos

    129;-

    Ugnskokt fiskfilé med stuvad vitkål, skirat smör och dillkokt potatis

    129;-

    Stekt halloumi med sommarsallad, kokt potatis samt basilikadressing

    109;-

  • Tisdag
    Rödcurry-gryta på fläskkött, kokosgrädde, frästa grönsaker samt jasminris

    129;-

    Torskgryta med fräsch tomatsås och grönsaker, samt toppas med räkor och apelsinaioli

    129;-

    Rödcurry-gryta med grönsaker, kokosgrädde, kikärtor samt jasminris

    109;-

  • Onsdag
    Honungsglaserad fläskläggsklubba med bakade rotsaker samt chilibearnaisesås

    129;-

    Porter-Pelles fiskgratäng med potatismos och räksås, samt toppas med räkor

    129;-

    Getostpaj med rostad paprika och blandsallad

    109;-

  • Torsdag
    Pankopanerad kycklingfilé med kokosris, samt en kall mango- & chilisås

    129;-

    Pocherad fiskfilé med krämig potatissallad, västkuströra, toppas med citronklyfta

    129;-

    Pankopanerad mozzarella med kokosris och en kall mango- & chilisås

    109;-

  • Fredag
    Helstekt kalventrecote med rödvinssås, potatisgratäng samt frästa morötter

    129;-

    Fiskarhustruns fiskgryta på grädde, serveras med tomat och grönsaker, dillkokt potatis samt räkor

    129;-

    Falafel med picklade rödlök, jasminris och en yoghurtdressing

    109;-

Restaurangen

I vår restaurang är maten lagad från grunden med kärlek och högklassiga råvaror.
Äntligen är sommaren här, och med den vår nya smakfulla a la carte! Kom och låt dig väl smaka!

ATT FUKTA STRUPEN MED

Catering

Porter Pelle var en man som älskade att ställa till med fest. Han njöt av se sina gäster njuta och bjöd endast på den bästa maten. Nu kan du göra detsamma med Porter Pelles catering.

Låt vår franska kock Yannick krydda ditt mingel, kalas eller bröllop. Med en gedigen erfarenhet av catering och en kärlek till det äkta och naturliga bjuder han dina gäster på en genuin, opretentiös och kosmopolitisk matupplevelse med rötter i det sydeuropeiska köket.

Välj en av våra fem olika bufféer, vår mingelmeny eller någon av våra tre fest- och bröllopsmenyer. Oavsett vilken du väljer så hade Porter Pelle med glädje närvarat vi din tillställning, det kan vi lova.
Kontakta oss på info@porterpelle.se eller ring 031 - 180 200

Leverantörer

Huvudleverantör: Svenska Krögare (Martin & Servera)
Grönsaker: Grönsakshallen Sorunda
Kött: Johan i Hallen och Gourmetfood
Fisk: Asperöfisk och Feskhandlarn
Bröd: Thomas Cellier Bageri (Ekologiskt bröd)
Öl: Carlsberg, samt lokala bryggerier