Låt dig väl smaka i vår restaurang!

Veckans lunch

Vi har öppet för lunch varje dag. Passa på att njuta av en god måltid! Gynna din lokala restaurang! Nu lämnar vi 10% rabatt på take-away! Vecka 32 serverar vi lunch, som vanligt lagad med kärlek från grunden. Salladstallrik, nybakat bröd, vatten, kaffe och kaka ingår. Lunch serveras från klockan 11.30 till klockan 15.00. Varför inte välja en senare lunch, vid 13.30-tiden, då är det färre gäster!

  • Måndag
    Stekt strömmingsflundra med dillsky och färskpotatis, samt lingon och citron

    119,-

    Wallenbergare (kalvfärs), serveras med potatisstomp, svensk salsa och syrad gräddsås

    129,-

    Sötpotatisbiffar med potatisstomp, svensk salsa och syrad gräddsås

    119,-

  • Tisdag
    Carbonara med kräftor, parmesan, fänkål och dill

    129,-

    Potatissallad med tryffelsalsiccia, serveras med halvtorkad tomat samt basilika

    119;-

    Potatissallad med pankopanerad knippemorot, serveras med halvtorkad tomat samt basilika

    109,-

  • Onsdag
    Masalapuffed ris med panngrillad svärdfisk, koriander och asiatisk BBQ

    129;-

    Schnitzel på svenskt kycklinglår, serveras med gröna ärtor, västerbottenkräm, bakpotatis samt smör och citron

    129;-

    Masalapuffed ris med panngrillad Dalasjöost, koriander och asiatisk BBQ

    99;-

  • Torsdag
    Fiskgratäng på kokt torskfilé, serveras med räkor, dillsås och citron

    129;-

    Carbonara med pancetta, parmesan och ägg

    119;-

    Strawberry Carbonara med semitorkad tomat, basilika, ricotta och ägg

    99;-

  • Fredag
    Rimmad kummelfilé, serveras med färskpotatis, vanilj beurre blanc, senapspicklad gurka samt dill och citron

    129,-

    Papayabakad fläskfilé med pommes Anna, svamp- & grönpepparsås, gula russin samt inlagd gurka

    129,-

    Panerad avocado med ägg, pommes Anna, gula russin, brynt smör med svamp, samt inlagd gurka

    119,-

Restaurangen

I vår restaurang är maten lagad från grunden med kärlek och högklassiga råvaror. Kom och låt dig väl smaka!

ATT FUKTA STRUPEN MED

Catering

Porter Pelle var en man som älskade att ställa till med fest. Han njöt av se sina gäster njuta och bjöd endast på den bästa maten. Nu kan du göra detsamma med Porter Pelles catering.

Låt vår franska kock Yannick krydda ditt mingel, kalas eller bröllop. Med en gedigen erfarenhet av catering och en kärlek till det äkta och naturliga bjuder han dina gäster på en genuin, opretentiös och kosmopolitisk matupplevelse med rötter i det sydeuropeiska köket.

Välj en av våra fem olika bufféer, vår mingelmeny eller någon av våra tre fest- och bröllopsmenyer. Oavsett vilken du väljer så hade Porter Pelle med glädje närvarat vi din tillställning, det kan vi lova.
Kontakta oss på info@porterpelle.se eller ring 031 - 180 200

Leverantörer

Huvudleverantör: Svenska Krögare (Martin & Servera)
Grönsaker: Grönsakshallen Sorunda
Kött: Johan i Hallen och Gourmetfood
Fisk: Asperöfisk och Feskhandlarn
Bröd: Thomas Cellier Bageri (Ekologiskt bröd)
Öl: Carlsberg, samt lokala bryggerier
Vin: Ofwerman Imports, Robert Sumberaz, Martin & Servera