Veckans lunch

Vecka 25 serverar vi lunch i restaurangen som vanligt, lagad med kärlek och av bästa råvaror. Sallad, bröd, vatten, kaffe och kaka ingår. Lunch serveras från klockan 11.30 till klockan 14.30. Välkomna!

  • Måndag - Fredag
    Nattbakad fläskkarré serveras med plommon och rödvinssås, potatismos smaksatt med parmesan, samt rotsaker

    105:-

  • Mandelbakad torsk med dillslungad färskpotatis, vitvinssås med fänkål samt varierande tillbehör

    129;-

  • Tortellini fylld med ricotta och spenat serveras med svampsås, zucchini- aubergine- portabellofräs, toppad med brynt smör och parmesan

    99;-

Restaurangen

I vår restaurang är maten lagad från grunden med kärlek och högklassiga råvaror.
Vi hoppas att vår meny skall fresta smaklökarna.

ATT FUKTA STRUPEN MED

Catering

Porter Pelle var en man som älskade att ställa till med fest. Han njöt av se sina gäster njuta och bjöd endast på den bästa maten. Nu kan du göra detsamma med Porter Pelles catering.

Låt vår franska kock Yannick krydda ditt mingel, kalas eller bröllop. Med en gedigen erfarenhet av catering och en kärlek till det äkta och naturliga bjuder han dina gäster på en genuin, opretentiös och kosmopolitisk matupplevelse med rötter i det sydeuropeiska köket.

Välj en av våra fem olika bufféer, vår mingelmeny eller någon av våra tre fest- och bröllopsmenyer. Oavsett vilken du väljer så hade Porter Pelle med glädje närvarat vi din tillställning, det kan vi lova.
Kontakta oss på info@porterpelle.se eller ring 031 - 180 200

Leverantörer

Ost: France Fromage
Grönsaker: Lilla Labäck (KRAV-gård i Lidköping) och Olsegården
Kött: Johan i Hallen, Kött på Riktigt
Fisk: Fiskeboa och Eurofish (Savolax)
Bröd: Thomas Cellier Bageri (Ekologiskt bröd)
Öl: Carlsberg, Menigo