Låt dig väl smaka i vår restaurang!

Veckans lunch

Vi har öppet för lunch varje dag. Passa på att njuta av en god måltid! Gynna din lokala restaurang! Nu lämnar vi 10% rabatt på take-away! Vecka 39 serverar vi lunch, som vanligt lagad med kärlek från grunden. Salladstallrik, nybakat bröd, vatten, kaffe och kaka ingår. Lunch serveras från klockan 11.30 till klockan 15.00. Varför inte välja en senare lunch, vid 13.30-tiden, då är det färre gäster!

  • Måndag
    Fiskgryta a la Provence, gjord på grädde, tomatpuré, hemmagjord fiskfond, och dragon. Med primörer och kokt potatis, samt dillolja

    119,-

    Helstekt fläskkarré, serveras med en kraftig pepparsås, ugnsstekt potatis samt hemmagjort äppelmos

    119,-

    Tomatfylld och ostgratinerad aubergine, serveras med persiljekokt bulgur, lila morot samt toppas med basilikaolja

    109,-

  • Tisdag
    Varmrökt lax, serveras med dill- & akvavitkräm, citron och kokt potatis

    129,-

    Stekt fläsk med potatis och västerbottenplättar, serveras med lingonchutney

    119;-

    Långbakad fänkål med citron och olivolja, serveras med pumpapuré, rostad blomkål och rostade pumpakärnor

    109,-

  • Onsdag
    Spaghetti al Salmone, med vodka, vitt vin, dill samt grönsaker

    129;-

    Klassiska norska carbonarekaker (färsbiffar), serveras på hembakt bröd med steksky, karamelliserad lök, saltgurka och persiljekokt potatis

    119;-

    Ostgratinerad kantarellpaj med havtornsdressad krispig sallad

    119;-

  • Torsdag
    Ugnsbakad fiskfilé med ett frasigt kryddtäcke, champagnesås, potatismos samt citronmarinerad krispig morot

    129;-

    Gulaschgryta på högrev, med paprika, morot samt kokt potatis

    129;-

    Crepes med champinjonstuvning, serveras med en syrlig råkostsallad

    109;-

  • Fredag
    Havets Wallenbergare, serveras med skirat smör, blancherade ärtor, citron samt potatismos

    129,-

    Porterkokt långbakad högrev, med krossad potatis med doft av rosmarin, hemmagjord grillsås, grillad tomathalva samt bearnaisesås

    129,-

    Sötpotatissoppa med chili, lime- & kokosgrädde, toppas med grönkål, pumpakärnor och krutonger

    119,-

Restaurangen

I vår restaurang är maten lagad från grunden med kärlek och högklassiga råvaror. Kom och låt dig väl smaka!

ATT FUKTA STRUPEN MED

Catering

Porter Pelle var en man som älskade att ställa till med fest. Han njöt av se sina gäster njuta och bjöd endast på den bästa maten. Nu kan du göra detsamma med Porter Pelles catering.

Låt vår franska kock Yannick krydda ditt mingel, kalas eller bröllop. Med en gedigen erfarenhet av catering och en kärlek till det äkta och naturliga bjuder han dina gäster på en genuin, opretentiös och kosmopolitisk matupplevelse med rötter i det sydeuropeiska köket.

Välj en av våra fem olika bufféer, vår mingelmeny eller någon av våra tre fest- och bröllopsmenyer. Oavsett vilken du väljer så hade Porter Pelle med glädje närvarat vi din tillställning, det kan vi lova.
Kontakta oss på info@porterpelle.se eller ring 031 - 180 200

Leverantörer

Huvudleverantör: Svenska Krögare (Martin & Servera)
Grönsaker: Grönsakshallen Sorunda
Kött: Johan i Hallen och Gourmetfood
Fisk: Asperöfisk och Feskhandlarn
Bröd: Thomas Cellier Bageri (Ekologiskt bröd)
Öl: Carlsberg, samt lokala bryggerier
Vin: Ofwerman Imports, Robert Sumberaz, Martin & Servera