Detta händer
på Porter Pelle

Torsdag 26/10 Hometown Marie

Härliga killar bra musik – fri entré,,
Men boka på info@porterpelle.se –  lämpligt att käka typ 18.00
Bandet går på 19.00

 

Hometown Marie kommer från Mariestad.
Bandet har funnits i snart 3 år och har redan hunnit spela väldigt mycket live, både i Nashville, London och Glasgow utöver Sverige.
Förra året spelade Hometown Marie på varenda Countryfestival landet hade att erbjuda och nu i år kommer dem även att åka hela bandet till Nashville för några spelningar.

Musiken beskrivs som bred med influenser från gammal rock till ny rock med en stor smula country i.

Hometown Marie består utav:
Oskar, Simon, Gabriel och Accel

Hometown Marie lovar att bjuda på ett rejält drag!

Vill du lyssna så kommer ett bra tips här .. Jättebra killar,, slå till.

Torsdag 9/11 Manny & Phil

Manny och Phil
Från södra Afrika och England kommer denna duo, Manny och Phil, som förenas i kraftfulla och sköra musikaliska toner av sina egna favoriter från det internationella musikutbudet.
De bjuder på en noga utvald mix av allt från Queen, Clapton & Sting till Michael Buble´ i egna arrangemang.
Med Mannys höga dynamiska stämma och rytmgitarrspel i smakfull blandning med Phils stöttande och lekfullt kreativa gitarrspel, kan det inte bli annat än spännande och njutbart att lyssna till.

Boka bord info@porterpelle.se fri entré mycket välkomna

 

Fredag 24/11 Posörerna spelar Ulf Lundell.

Biljetter är tillgängliga
www.tickster.se

Endast 100 biljetter finns tillgängliga på tickster eller pusterviksbiljetter, så köp din biljett redan nu
Härefter …

Önskar du boka bord så gör du det på info@porterpelle.se

FIXA BILJETTER FÖRST….

I snart 25 år har Posörerna spelat Ulf Lundells kända och okända låtar. Allting började på Restaurang Victoria i Göteborg där Posörerna var husband under 90-talet. Ryktet spred sig och till slut var Posörerna en institution som även Ulf själv kände till.
Posörerna tog sedan långledigt från scenen i nästan 20 år men fortsatte repa och lyssna tills lusten blev för stor och sedan tre år är Posörerna tillbaka på scenen igen. De gjorde sitt återtåg sommaren 2014 när de avslutade kvällen efter att Eldkvarn och David Urwitz spelat på SydKoster. Efter det har bandet blivit varma i kläderna och i fjol spelade Posörerna bland annat i Floda, Ängelholm och Kristinehamn men också på Porter Pelle i Göteborg. Kvällen i Göteborg blev en sådan succé så det omgående bokades in ett nytt datum. Den 24 november är det åter dags för Posörerna att besöka den lilla restaurangen vackert beläget vid Klippan i Göteborg. Observerar att det endast finns 100 platser. Biljetter bokas på www.tickster.se eller Pusterviksbiljetter vid Järntorget.
Hoppas vi ses där!
Välkomna!