Detta händer
på Porter Pelle

Här kan du njuta av livemusik med Göteborgs bästa utsikt! På vår soliga uteservering kan du lyssna till någon av alla de artister som besöker oss samtidigt som du stillar din hunger och släcka din törst. Vi har fullständiga rättigheter, och erbjuder ett brett utbud av uppfriskande drycker.

25/7 Lighthouse Sweden

Piraten presenterar Lighthouse Sweden för första gången på Porter Pelle

”…Lighthouse Sweden gives us music filled with soaring vocals, music that makes you move, and more goodies than you can list….” (L.A. Music Critic, USA 15.05.17).

Uppsalabandet som släppte sin andra fullängdare våren 2017 har blivit hyllade av både kritiker och publik för sin rockiga americana med hitlåtar och hippievibes. Låtar som ”Love Can Seriously Damage Your Heart” och ”Everybody’s Been a Fool” har gått varma på collegeradion i USA, och även i Australien, Holland och Frankrike. Rockaren ”Silver & Gold” har rotation på P4. Under 2018 väntar spelningar i Sverige och Europa!

 

Entrén öppnar 25 jul 17:00
Startar 25 jul 19:30

 Arrangör: Piraten
Du köper biljetter via tickster.se

Livemusic

                              Senaste ….. här kommer mera …

Sköna sommarkvällar med Quiz

Hur skön som helst..

Andreas Skön är trubadur och quizmaster, och har spelat runt om i Göteborg i flera år. I sommar kommer han till PorterPelles uteservering och bjuder på sköna kvällar med sång och quiz.

Vid många tillfällen  16/8, 23/8, 6/9 kl 19.00, kommer han och köra härliga sommarkvällar under sommaren. Det blir livemusik och quiz med fina priser!

Så välkomna ner till PorterPelle vid vattnet, och njut av skön stämning och kluriga quiz.

26/7 Mille PP s´ musikaliska snille

 

Mille kommer, härligt många ggr i sommar, Mille är bra, musikalisk som få, och spelar allt du önskar

– 26/7  –  9/8

Han spelar hur mycket som helst, med start kl 19.00

Fri entré