Detta händer
på Porter Pelle

Nya datum för vandringar återkommer vi med framöver.

Följ med Georg ”Mr Klippan” Söderberg på en rundvandring och lär dig allt om Klippans historia. Georg har nycklar till områdets alla små gömmen och berättar livfullt om historiska händelser och personer. Rundvandringen börjar och slutar vid Porter Pelle och tar cirka två timmar. Under vandringen berättar Georg om Ostindiska Kompaniet, vi hör historier om Carnegiebryggeriet och promenerar längst med vattnet ner mot Sockerbruket. Vi fortsätter förbi Älvsborgs Kungsladugård och hör historierna om dess landshövdingar för att sedan vända tillbaka till där vi startade.

 

Lördag 7 april Kl 12.00

Lördag 21 april kl.12.00

Lördag 5 maj kl 12.00

Lördag 26 maj kl 12.00

Lördag 9 juni kl 12.00

lördag 16 JUNI KL 12.00

Lördag 30 Juni kl 12.00

23/3 Majornas 3dje Rote

Majornas 3dje Rote spelar en mix av svensk, brittisk och amerikansk folkmusik med egna svenska underfundiga texter som lockar till både tårar och skratt.
I fjol gjorde M3R sitt första framträdande på Porter Pelle, vackert beläget vid Klippan, och den intima lokalen fylldes och det svängde ordentligt den kvällen och skratten lever kvar där än.

 

Du bokar bord på info@porterpelle.se

Du köper biljetter på www.tickster.com

Välkomna !

 

29/3 Mockingbird Hillbillies

Our Story
Mockingbird Hillbillies från ”Billingehill” levererar country – och bluegrassinspirerad musik med känsla.

Ståbas, cajon, fiol, gitarr, bastrumma, elgitarr, banjo, mandolin, munspel, dobro, tvättbräda och dragspel packas alla vänligt ner i sina fodral när vi i Mockingbird Hillbillies ska på spelning.

Vi hanterar alla flera instrument och vi byter ofta för att låtarna ska få Mockingbirds egna sound.
Vi har under året jobbat med eget material och förbereder ett skivsläpp under året. Vi spelar också covers på reportoaren av tex Alisson Krauss, Emmy-Lou Harris, Dolly Parton, Led Zeppelin och The Louvin Brothers.
Bandet består av Victoria Cronin, Maud Rosell-Hedquist,Björn Höglund John Strandberg Samuelsson och Berndt Johansson. Bandet bildades för 8 år sedan när det skulle spelas musik på en fest och sedan dess har det rullat på med country- och bluegrassmusiken.

Musik från 19.00 bord från 17.00
Info@porterpelle.se

Vi är frikostiga, Fri entré
80 sitter 40 kan få barsitta/stå.
Välkomna