Detta händer
på Porter Pelle

En förtrollande kväll i juletid med Mats Westling 1 advent 3 december

”Långt ifrån stress och flås bjuds publiken på det som Julen verkligen handlar om. Mats och hans gitarr tar oss med på en resa genom sex fantastiska album med radiohiten ”Perfekt” i spetsen.
Han bjuder även på ett knippe underbara Jullåtar och som den berättare han är, får man även tankar, anekdoter och sköna historier serverat. Allt detta på Göteborgs vackraste plats..”

Mats Westling: slog igenom med låten “Perfekt” 2008, hämtad från skivan ”Café Jacob”. Låten blev snabbt en av bl. a Riksradions mest önskade och spelade, dessutom högt på Försäljnings topplistor. Han är en flitigt turnerande artist över hela Norden och i november 2017 släpps hans sjätte album. Mats genom åren samarbetat med artister som Jill Johnson, Björn Olsson, Idde Schultz, Niklas Strömstedt etc.

Mats hittar i sina texter ett djup, i till synes vardagliga händelser och skriver om längtan efter ett mjukare och mindre egocentrerat samhälle. Han betonar vikten av att bejaka fantasin och barnasinne, för ett mer innovativt tänkande.. Under konserten håller Mats Westling och hans gitarr en nära kontakt med publiken med berättelser och vissa aktiviteter, vilka brukar bli medryckande och inspirerande.

Hemsida: http://www.matswestling.se
Perfekt, video: https://www.youtube.com/watch?v=im-v-KZZfww
Fler videor/TV inslag: http://www.youtube.com/results?search_query=mats+westling&aq=f

Börja med att boka bord på info@porterpelle.se
Det är begränsat till 80 personer.
Din bokning är bindande.

Julbordet serveras i vår genuina matsal där dikt och verklighet smälter samman i alla vinklar och vrår. klassiskt julbord med Porter Pelles egna touch. Och eftersom vi älskar Porter, serverar vi självklart vår egen mumma. För den som önskar, erbjuder vi alkoholfria juldrycker och även den som föredrar vegetarisk mat kommer lämna bordet mätt och belåtna

Stora Julbordet, serveras vi från kl. 16:00 Pris 595 kr/ person

Mats börjar spela när han önskar och när gästerna vill – det är ju jul – och vi skall ta hand om varandra ordentligt. Välkomna

Fredag 24/11 Posörerna spelar Ulf Lundell….utsålt…fullsatt

Biljetter är tillgängliga
www.tickster.se

Endast 100 biljetter finns tillgängliga på tickster eller pusterviksbiljetter, så köp din biljett redan nu
Härefter …

Önskar du boka bord så gör du det på info@porterpelle.se

FIXA BILJETTER FÖRST….

I snart 25 år har Posörerna spelat Ulf Lundells kända och okända låtar. Allting började på Restaurang Victoria i Göteborg där Posörerna var husband under 90-talet. Ryktet spred sig och till slut var Posörerna en institution som även Ulf själv kände till.
Posörerna tog sedan långledigt från scenen i nästan 20 år men fortsatte repa och lyssna tills lusten blev för stor och sedan tre år är Posörerna tillbaka på scenen igen. De gjorde sitt återtåg sommaren 2014 när de avslutade kvällen efter att Eldkvarn och David Urwitz spelat på SydKoster. Efter det har bandet blivit varma i kläderna och i fjol spelade Posörerna bland annat i Floda, Ängelholm och Kristinehamn men också på Porter Pelle i Göteborg. Kvällen i Göteborg blev en sådan succé så det omgående bokades in ett nytt datum. Den 24 november är det åter dags för Posörerna att besöka den lilla restaurangen vackert beläget vid Klippan i Göteborg. Observerar att det endast finns 100 platser. Biljetter bokas på www.tickster.se eller Pusterviksbiljetter vid Järntorget.
Hoppas vi ses där!
Välkomna!